Innovaties van Hansgrohe en Axor

Hansgrohe SE staat bekend om zijn innovatieve kracht. Een groot deel van de omzet en groei behaalt de onderneming met nieuwe producten en klassiekers van haar merken Hansgrohe en Axor. Behalve de innovatiecultuur beschikt de kranen- en douchespecialist uit het Zwarte Woud over een uiterst moderne afdeling voor ontwikkeling en onderzoek. Nieuws over de twee merken van Hansgrohe SE vindt u op onderstaande link:

Het grootste deel van haar groei heeft Hansgrohe te danken aan productinnovatie. Meer dan 260 internationale design-awards staan voor de prestaties en ontwikkelingen in innovatie van de douche- en kranenfabrikant. Hierachter schuilt niet alleen een speciale innovatiecultuur, maar ook de geconcentreerde kennis en ervaring van een grensverleggende ontwikkelings- en onderzoeksafdeling, één van de grootste en meest creatieve van deze branche.

Onderstaand vindt u de persberichten van de meest recente noviteiten van Hansgrohe en Axor. Als u meer informatie of regelmatig persberichten wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>