Dealer checklist

Goed voorbereid naar de droombadkamer

U wilt graag een badkamer geheel volgens uw smaak? Hij moet aan al uw wensen en behoeften voldoen, maar wel binnen het budget blijven? Bij de speciaalzaken uit de sanitairbranche vindt u competente adviseurs. Ieder adviesgesprek dient echter goed voorbereid te zijn.

Handige tips voor hoe installateurs en dealers u bij het gesprek nog beter kunnen helpen:

  • Breng een plattegrond mee. Zo kan de adviseur zien wat past en welke technische vragen opgelost moeten worden. Let ook op de huidige plaats van leidingen en aansluitingen. 
  • Heeft u badkamer-ideeën in tijdschriften, brochures of internet gezien? De dealers gaan graag in op uw individuele smaak en adviseren – ook over kosten en alternatieven. 
  • Wie wil wat van de badkamer? Heeft u erover nagedacht wie in uw huishouden wanneer en op welke manier gebruik maakt van de badkamer? Daaruit haalt de sanitairspecialist suggesties voor een optimaal badkameradvies. 
  • Wat is de toekomstige wellness badkamer u waard? Alleen als de dealer uw budget kan inschatten, zal hij meubels, tegels, kranen, douches, andere badkamerproducten en techniek zo combineren dat alles past. 
  • Het is uw tijd. Een badkamerrenovatie of nieuwbouw vereist meestal werkzaamheden van verschillende bedrijven, dat moet allemaal gecoördineerd worden. Dat regelt gelukkig uw dealer voor u. Maar u moet in uw kalender wel alvast eens kijken, welke periode uitkomt – en of men de werkzaamheden bijvoorbeeld in een vakantie kan uitvoeren. 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>