Badkamer ideeën voor iedereen

Heel veel inspiratie voor uw ideale badkamer 

Zoekt u inspiratie of mooie ideeën voor uw eigen droombadkamer, nieuw gebouwd of fris gerenoveerd? Houdt u van trends en wilt u van bekroonde designbadkamers de kunst afkijken voor het vormgeven en inrichten van uw eigen badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Volg de bijzondere inspirerende concepten van de gerenommeerde designers die voor hansgrohe en AXOR ontwerpen. Kijk met ons mee in de wereld van badkamerdesign en naar de mooiste bouwprojecten ter wereld met douches, kranen en douchesystemen van hansgrohe en AXOR. Ontdek waar u onze producten, ook bij u in de buurt, zelf kunt bekijken en aanraken.

Perfecte voorbeelden voor uw droombadkamer.

Hoe moet uw droombadkamer er uitzien? Is uw stijl klassiek, minimalistisch of gezellig: 9 badkamersferen in perfectie – om bij weg te dromen.

Doucheplezier met douches van Hansgrohe.

Beleef water helemaal opnieuw: met douches die u van boven tot onder verwennen. En die op het gebied van design, kwaliteit, comfort en plezier nieuwe maatstaven aanleggen.

Innovatief badkamer design van Hansgrohe

Wij vinden de badkamer opnieuw uit. Met wereldwijd succesvolle designers en hoogwaardige premium producten is de Hansgrohe Groep één van de designleiders in de badkamerbranche.

Woontrends beïnvloeden ook de badkamer.

Onze wereld is behoorlijk snel geworden: de kijk op wonen verandert – die op de badkamer ook. Lees welke trends nu actueel zijn. 

Hansgrohe producten schitteren in internationale bouwprojecten.

Hansgrohe drukt wereldwijd zijn stempel op badkamers: in luxe hotels en bijzondere appartementen, op motorjachten of cruiseschepen.

Waar en hoe u onze producten ter plaatse kunt zien en aanraken.

Designproducten aanraken, douches live testen en voordelen leren kennen: ontdek onze producten in de showroom van Hansgrohe partners, in onze Aquademie of op speciale locaties.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>