Over ons

Aangenaam. Hansgrohe.

De waarde van onze producten herkent u onmiddellijk: tijdens het douchen, baden of handen wassen. Maar waar zit hem bij de mooi ontworpen kwaliteitsdouches en -kranen het 'Made in Germany'? Wat drijft Hansgrohe, welke economische betekenis heeft de onderneming en waarvoor neemt zij verantwoording? Neem een kijkje in de keuken van de kranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud, wiens producten u over de hele wereld terug zult vinden. Op de volgende pagina´s vindt u alles, wat ons onderscheidt. En wat voor ons belangrijk is.

Buitenaanzicht van de Hansgrohe-fabriek in Schiltach

Medewerkers en directie, jaarverslag en merken, (productie-) vestigingen

close-up van een stapel kranten

Nieuws uit de wereld van Hansgrohe: wetenswaardigheden over de onderneming uit het Zwarte Woud

Hansgrohe manager en Peter Sagan.
Wielrennen is innovatief, dynamisch en is populair bij zeer veel mensen. Net als hansgrohe in de badkamer en in de keuken. Zo sponsort premiummerk hansgrohe het professional cycling team BORA-hansgrohe. Met wereldkampioen Peter Sagan rijden onze jongens vanaf 2017 voor podiumplekken.
Hans Grohe: bedrijfsoprichter

Badkamerpioniers sinds 1901: met knowhow, kwaliteit en ideeën de toekomst tegemoet

Hansgrohe kwaliteitsproductie.

Deze zit in de producten, in het design, in de productie en in de service – en biedt u vele voordelen.

Leer ons persoonlijk kennen – in Nederland of in het Zwarte Woud

Duurzame Hansgrohe Group, diep geworteld in de natuur.

De Hansgrohe Group handelt duurzaam en met verantwoordelijkheid. Daarop stoelt zijn internationale succes. En daarvan profiteren medewerkers, klanten, zakenpartners en het milieu. 

Hansgrohe AG werkt als 'wateradvocaat' – en zet vol vuur vaart achter de ontwikkeling van grondstofbesparende oplossingen en technologieën.

Hansgrohe SE neemt verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van besparende producten en technologieën en zet zich in voor het milieu, voor de maatschappij en voor haar medewerkers.

Phoenix Design bij de ontwikkeling van de PuraVida handdouche

Als vorm en inhoud uit één stuk zijn: slimme geesten, sterke concepten, nieuwe vormen

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>