Hansgrohe schrijft designverhalen

Award-winnende producten voor aantrekkelijk badkamer- en keukendesign van Hansgrohe en Axor

Bij Hansgrohe gaan design en maximale functionaliteit hand in hand. In samenwerking met internationaal succesvolle designers, ontwikkelen Hansgrohe en Axor badkamer en keuken producten die deze ruimtes aantrekkelijker en comfortabeler maken in het dagelijks gebruik - en jarenlang gebruiksplezier biedt. Met meer dan 400 onderscheidingen van onafhankelijke jury's bij internationale designcompetities, zijn wij de nummer één van de badkamerbranche op het gebied van design.

Philippe Starck is creatief voor de Hansgrohe SE.

Een hele reeks van 's werelds belangrijkste designers werkt voor de Hansgrohe SE. Samen met deze creatieve koppen zoekt de onderneming naar nog betere oplossingen. Naar de bijzondere, individuele expressie voor de badkamer.

Hansgrohe, een van de designleiders in de sanitairbranche

Hansgrohe ontvangt veel awards, geen internationale jury komt om de innovaties van de kranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud heen. De honderden onderscheidingen maken de Hansgrohe SE tot één van de designleiders in de sanitairbranche.

Axor WaterDream van Front en Nendo

Visie brengen in de badkamer, ontplooiingsmogelijkheden scheppen, vertrouwde gedragspatronen doorbreken en een open, interdisciplinaire dialoog voeren: 'Axor WaterDream' – een project met vijf gerenommeerde designers.

Internationale architecten discussiëren over water en architectuur

De workshops 'Axor AquaTektur' zijn in de waarste zin fundamentele research rond de samenhang water – mens – ruimte. Internationale architecten discussiëren over nieuwe mogelijkheden in de ontmoeting tussen water en architectuur.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken