Hansgrohe wint de German Design Award 2017.

Presentatie van de German Design Award 2017 aan de Hansgrohe Groep en de award winnende AXOR Uno design-kraan (iF Gold Award).

hangrohe is een kampioen in badkamerdesign

Meer dan 500 internationale onderscheidingen en een top-positie in de design-ranglijst

Designprijzen uit de hele wereld en de onderscheidingen voor innovatie vinden met grote regelmaat de weg naar het Zwarte Woud. In de harde concurrentiestrijd sleept Hansgrohe SE jaar in jaar uit internationaal begeerde prijzen in de wacht. En dat is ook goed voor u, want de door onafhankelijke jury's toegekende prijzen onderstrepen de kwaliteitseisen van de onderneming. Zo won de kranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud meermaals de 'Red dot – Best of the Best Design Award', de 'iF Gold Product Design Award' en meerdere malen de 'Designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland'. Dit is de hoogste officiële designonderscheiding in Duitsland en geldt als 'prijs der prijzen'.

hansgrohe is iF-designleider in de sanitairbranche

De 'iF awards' van het  International Forums Design (iF) behoren wereldwijd tot de belangrijkste keurmerken voor product- en designkwaliteit. Hansgrohe SE behoort regelmatig tot de winnaars van deze competities. Sinds 2008 houdt het onafhankelijke instituut ook een ranking lijst bij, die het succes van de ondernemingen in de design-competitie rond de 'iF award' uitdrukt: hier neemt de Hansgrohe SE plaats 6 in onder circa 2.000 bedrijven. Ze laat daarbij topmerken als Apple, BMW en Siemens achter zich en is de nummer één in de sanitairbranche. De Hansgrohe Groep is de top-geplaatste Duitse firma in de iF Design ranglijst 2017.

iF company ranking, 6th place for Hansgrohe

De Hansgrohe Groep is nr. 1 in de branche en is de top-geplaatste Duitse onderneming (iF). ©iF

Onderscheiden door onafhankelijke jury's

Fotos

Blader door een selectie van onze internationale design awards

  • German Design Award Gold, ©German Design Council.
  • Design Award of the Federal Republic of Germany.
  • iF Gold Award, ©iF Design Award.
  • iF Design Award, ©iF Design Award.
  • reddot design award – best of the best.
  • Focus Open Gold.
  • Design Plus Award.
  • interior innovation award – Best of Best.
  • Wallpaper Design Award Winner.
  • Elle Deco International Design Award.

Ook de designers staan aan de top

Beste cijfers van Noord-Amerika tot het Verre Oosten: dat is voor de merken hansgrohe en AXOR de bevestiging voor een consequente koers – productinnovatie en design verheffen het comfort en de betekenis van de badkamer. Dat Hansgrohe SE bij de externe creatieve geesten enkel de crème de la crème wil, bevestigde in 2009 de jury van het tijdschrift 'Euro': vier van 's werelds 25 beste designers werken samen met hansgrohe en AXOR. In de actuele 'iF ranking creative' staat Phoenix Design op plaats zeven. De designstudio bepalen sinds jaren het gezicht van het merk hansgrohe en zijn verreweg het succesvolste Duitse designerteam.

Ervaar meer over onze creatieve geesten.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>