Flash Player hier downloaden

Select: intuïtieve bediening van water

Bedien het water met één druk op de knop

Met één klik van douche- of straalsoort veranderen en nog meer doucheplezier beleven: dat is de comfortabele bedieningsfilosofie die achter de Select-knop schuilt. Hiermee heeft hansgrohe – als één van de eersten in de sanitairbranche – de knop in de badkamerwereld gebracht.

De hansgrohe Select-knop:

  • Zorgt iedere dag voor eenvoud. Of u nu tussen hoofd- of handdouche wilt wisselen of tussen een  krachtige regenstraal of een zachte doucheregen. Raindance Select producten zijn ideaal voor iedereen die van doucheplezier houdt dat gekenmerkt wordt door comfort en gebruiksgemak. 
  • Intuïtieve bediening. Met één druk op de knop douches aan- en uitzetten en van douchesoort wisselen met ShowerSelect inbouwthermostaten;
  • Met één druk op de Select-knop het water ook bij de wastafel aan- en uitzetten: met de nieuwe Talis Select kranen;
  • Praktisch comfort. De ShowerTablet Select 300 biedt behalve doucheplezier met één druk op de knop, veel ruimte voor uw douchebenodigdheden;
  • Select in de keuken: Metris Select en Talis Select keukenmengkranen
  • Staat voor tijdloos en modern badkamerdesign en is een echte blikvanger in de badkamer. Het nieuwe Raindance Select assortiment is ontworpen door Phoenix Design – een wereldwijd toonaangevend designbureau.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>