Keukenkraan Metris, ééngreeps keukenkraan met uittrekbare vuistdouche

Flash Player hier downloaden

Keukenkranen

Een keukenkraan van Hansgrohe: voor koks die van design en comfort houden

Droomt u van een mooie keukenkraan? Met een handige draaibare uitloop of met uittrekbare vuistdouche? Van een keukenkraan met hoogwaardig gebruikscomfort en mooi, prijswinnend design? Er is veel beschikbaar op het gebied van keukenkranen. Zoals elektronische keukenkranen, kranen met losse bedieningselementen, de eenvoudige ééngreeps keukenkraan of een keukenkraan met de handige Select-knop. Hiermee zet u het water bij de spoelbak met één druk op de knop aan of uit. En dan het design: klassiek of modern? En de plaatsing van uw nieuwe keukenkraan: bij de gootsteen of gemonteerd aan de wand? 

Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, want Hansgrohe biedt u een ruim assortiment robuuste, eenvoudig te bedienen en mooie keukenkranen. Bij ons vindt u technologisch uitgekiende keukenhulpen, in verschillende groottes en met uitstekend bedieningscomfort. Hiermee geniet u van een grotere bewegingsvrijheid en maakt u efficiënter gebruik van water.

Heeft u uw favoriete hansgrohe keukenkraan gevonden? Neem dan contact op met een vakhandel bij u in de buurt voor meer informatie over prijzen en leverbaarheid.

De keukenkraan: uw belangrijkste ingrediënt. 

Maak uw werk in de keuken makkelijker: gebruik hansgrohe keukenkranen voor het schoonmaken van groentes of het snel vullen van een pan of emmer. Laat u overtuigen door de handige en veelzijdige functionaliteiten die onze keukenkranen u bieden: zoals uittrekbare vuistdouches, elektronische temperatuurregeling en kraanuitlopen die tot wel 360 graden draaibaar zijn. 

Top-argumenten voor Hansgrohe keukenkranen:

  • Als Select-variant verkrijgbaar – voor comfortabele, intuïtieve bediening van het water met één druk op de knop
  • Hoogwaardige, robuuste materialen ‘Made by Hansgrohe’ – voor een lange levensduur
  • Meervoudig bekroond design – de kraan als blikvanger in uw keuken
  • Bijzondere oppervlakken - zoals rvs-look
  • Ergonomisch comfort – dankzij onder andere hoge kraanuitlopen, grote draaibaarheid en uittrekbare vuistdouches
  • Magneethouder – MagFit fixeert de uittrekbare vuistdouches weer veilig in de kraanuitloop

Aantrekkelijke keukenkraan gezocht? Gevonden bij hansgrohe!

Alle keukenkranen van de merken hansgrohe en AXOR in één oogopslag – met vele details over bediening en werking

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken