Keukenkraan Metris, ééngreeps keukenkraan met uittrekbare vuistdouche

Flash Player hier downloaden

Een keukenkraan van hansgrohe

Voor koks die van design en comfort houden

Droomt u van een mooie keukenkraan? Met een handige draaibare uitloop of met uittrekbare vuistdouche? Van een keukenkraan met hoogwaardig gebruikscomfort en mooi, prijswinnend design? Ze komen in allerlei vormen en maten: elektronisch, met losse bedieningselementen, als eenvoudige ééngreeps keukenkraan of een keukenkraan met de handige Select-knop. Met deze knop zet u het water bij de spoelbak met één druk op de knop aan of uit. 

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van de perfecte keukenkraan: 

  • Design:  Het oog wil ook wat : gaat u voor klassiek of modern? 
  • De plaatsing van uw nieuwe keukenkraan: bij de gootsteen of gemonteerd aan de wand? In uw keuze  van uw keukenkraan kunt u rekening houden met de hoogte en ComfortZone  die deze biedt ten opzichte van de gootsteen. Zo heeft u geen last van opspattend water. 

Hoe duidelijker u weet wat u wilt, hoe makkelijker het wordt om een keukenkraan te kiezen. Hansgrohe biedt ruim assortiment robuuste, eenvoudig te bedienen en mooie keukenkranen. Bij ons vindt u technologisch uitgekiende keukenhulpen, in verschillende groottes en met uitstekend bedieningscomfort. Hiermee geniet u van een grotere bewegingsvrijheid en maakt u efficiënter gebruik van water.

Heeft u uw favoriete hansgrohe keukenkraan gevonden? Neem dan contact op met een vakhandel bij u in de buurt voor meer informatie over prijzen en leverbaarheid.

De keukenkraan: uw belangrijkste ingrediënt. 

Maak uw werk in de keuken makkelijker: gebruik hansgrohe keukenkranen voor het schoonmaken van groentes of het snel vullen van een pan of emmer. Laat u overtuigen door de handige en veelzijdige functionaliteiten die onze keukenkranen u bieden: zoals uittrekbare vuistdouches en kraanuitlopen die tot wel 360 graden draaibaar zijn. 

Top-argumenten voor hansgrohe keukenkranen:

  • Als Select-variant verkrijgbaar – voor comfortabele, intuïtieve bediening van het water met één druk op de knop
  • Hoogwaardige, robuuste materialen ‘Made by Hansgrohe’ – voor een lange levensduur
  • Meervoudig bekroond design – de kraan als blikvanger in uw keuken
  • Bijzondere oppervlakken - zoals rvs-look
  • Ergonomisch comfort – dankzij onder andere hoge kraanuitlopen, grote draaibaarheid en uittrekbare vuistdouches
  • Innovatief bedieningsconcept – de 2-gats variant in de M71 serie biedt een aparte bedieningsgreep op de rand van de spoelbak
  • Magneethouder – MagFit fixeert de uittrekbare vuistdouches weer veilig in de kraanuitloop
  • Eenvoudige montage – flexibele aansluitingen maken het u heel gemakkelijk om de keukenkraan te vervangen. Kies voor een hansgrohe kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Aantrekkelijke keukenkraan gezocht? Gevonden bij hansgrohe!

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken