Axor douches.

Flash Player hier downloaden

Axor douches

Exclusief douchecomfort

Axor douches combineren exclusieve esthetiek met buitengewoon douchecomfort. Van standaard douchehoek tot persoonlijk wellness-resort: hoofd- en handdouches, zijdouches en douchesystemen dragen de handtekening van gerenommeerde designers en kunnen met allerlei Axor collecties worden gecombineerd.

De luxueuze plafonddouche Axor ShowerHeaven is met haar drie straalsoorten het hoogtepunt in de douche. Maar ook met één van de andere producten uit de Axor ShowerCollection brengt u stijlvolle en functionele accenten aan. Axor douches zijn uitgerust met de betrouwbare, state-of-the-art Hansgrohe technologieën en zorgen voor duurzaam plezier in de badkamer.

Een overzicht van de Axor douches:

Axor LampShower.

Hoofd- en zijdouches

Vierkant of rond. Met massagestraal, verfrissende watervalstraal, soft of normale straal, met oppervlakken in diverse formaten. De Axor hoofddouches zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor wand- of plafondmontage en met verschillende straalsoorten. Met de Axor zijdouches maakt u het persoonlijke wellness gevoel compleet.

Axor hoofddouches ( van )

<
>
Axor Showerpipe designed by Front.

Douchesystemen

Als fraai vormgegeven en praktische totaaloplossing voor de douche biedt Axor diverse douchezuilen en Showerpipes. Zij combineren hoofd- en handdouches met het comfort van een thermostaat. Of u kiest voor de Axor Starck Waterwall, die extra zijdouches elegant in één element verenigt.

Axor douchesystemen ( van )

<
>
Axor Starck staafhanddouche.

Handdouches

Of u nu voor een duidelijke geometrie, minimalisme of een vertrouwde vormgeving kiest: Axor handdouches voegen zich perfect in iedere douche-omgeving en bieden tot maar liefst drie straalsoorten. De bijzondere designdouches, ontworpen door Philippe Starck en Front design, besparen met de EcoSmart technologie water en energie, maar bieden toch een krachtige prettige douchestraal. Bijzonder markant is de Axor Montreux handdouche: met zijn authentieke greep past hij perfect bij de retro-stijl van de twee klassieke Axor collecties.

Axor handdouches ( van )

<
>
Axor douchesets.

Douchesets

De Axor douchesets passen bij verschillende collecties en completeren de douche. Ze bestaan uit een handdouche, een glijstang en een doucheslang. De comfortabele douchesets passen bij de verschillende stijlrichtingen. Gereduceerd tot de elementaire vormen, in tijdloos modern design of in twee traditionele varianten voor de nostalgische badkamerinrichting.

Axor douchesets ( van )

<
>

Meer informatie over de douches van Axor

Axor catalogus PDF 20,9 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken