Axor elektronica.

Flash Player hier downloaden

AXOR elektronische kranen

Design en techniek op het hoogste niveau

AXOR elektronische- en sensorkranen voor de wastafel combineren functionaliteit met exclusief design. Hun uitstekende prestatiekenmerken zijn comfort en efficiëntie: de contactloze kranen zijn niet alleen hygiënisch, maar ook zeer zuinig in verbruik. De intelligente elektronica laat water alleen stromen als het daadwerkelijk wordt gebruikt. Dat verlaagt het verbruik van het kostbare element water.

De innovatieve sensortechnologie is discreet geïntegreerd en maakt een tot het wezenlijke gereduceerd kraandesign mogelijk.

Een overzicht van de elektronische kranen van AXOR:

Axor Citterio elektronische wandkraan.

Elektronische kranen

Naast voordelen op het gebied van hygiëne en efficiëntie scoren sensorgestuurde wastafelkranen van AXOR ook met hun onderhoudsvriendelijkheid: waar geen handmatige bediening plaatsvindt, blijft de kraan zelf vrij van druipwater en zeep. De kranen uit de collecties AXOR Starck, AXOR Starck X en AXOR Starck Organic zijn beschikbaar met netstroomaansluiting of batterij en kunnen met of zonder temperatuurgreep worden geleverd. De elektronische wastafelkranen in het slanke design van AXOR Citterio en AXOR Uno² bieden als wandkraan met verschillende uitlooplengtes oplossingen voor vele wastafelsituaties.

Axor elektronische kranen ( van )

<
>

Meer informatie over AXOR elektronische kranen

Axor catalogus PDF 20,9 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>