Moderne badkamer met douchesysteem

Flash Player hier downloaden

Douche-oplossingen van hansgrohe

Douchepaneel of Showerpipe: kies uw favoriet 

Droomt u van een groots douche systeem? Een hansgrohe hoofddouche kunt u verbluffend eenvoudig in de badkamer installeren – zonder kostbare verbouwing en achteraf te installeren. Deze oplossing heet 'Showerpipe'. Deze bestaat uit een hoofddouche, handdouche en bedieningselement zoals een mengkraan of thermostaat. Of wat dacht u van een douchepaneel: dit is een kant-en-klaar voorgemonteerd douche systeem. Met de Select-technologie laat hansgrohe zijn Showerpipes echt schitteren en kunt u optimaal genieten van comfort, design en doucheplezier. Alle douches en stralen kunt eenvoudig met één druk op de Select-knop bedienen.

hansgrohe Showerpipe.

Showerpipes – de snelste manier om een regendouche te krijgen

Voor nieuwbouw of renovatie: hansgrohe douchesystemen zijn comfortabele oplossingen die uw badkamer enorm opwaarderen. De fraaie complete douchesystemen heten Raindance E, Croma Select, Raindance Select of Raindance E 300 en bestaan uit een hoofddouche, een handdouche en een thermostaat. De montage van deze douchesystemen gaat heel eenvoudig op de bestaande aansluitingen.

hansgrohe Showerpipes ( van )

<
>

De nieuwe complete douchesystemen voor groots doucheplezier

 • Luxe douchen in Kingsize-formaat
  U wilt uw badkamer groots moderniseren en graag ‘groots douchen‘? Voor u combineert hansgrohe de hoogwaardige hoofddouche Rainmaker Select met de grootse, in glas uitgevoerde ShowerTablet Select 700. Deze Rainmaker Select Showerpipe overtuigt door zijn intuïtieve bedieningsconcept met één druk op de Select-knop. En fascineert door de grote vlakke oppervlakken, welke eenvoudig te reinigen zijn. De glazen straalplaat heeft maar liefst 244 gelaserde straalopeningen. De witte kleur zorgt voor een perfecte architectonische integratie in uw badkamer.
 • Doucheplezier met één druk op de knop
  Alleen al van het design van de Raindance E 300 Showerpipe krijgt u zin om te douchen. Uiterst comfortabel is de Select-knop op zowel de hand- als de hoofddouche. Maar één druk op de knop kunt u uit maar liefst zes verschillende straalsoorten kiezen; drie bij de hoofddouche en drie bij de handdouche. Zo kan iedereen, van jong tot oud, van lang tot kort, genieten van individueel doucheplezier. Er is keuze uit twee verschillende oppervlakken: van volledig chroom tot een combinatie van fris wit en chroom.
 • Veelzijdige oplossingen met vierkante douches
  Vierkant, stijlvol en dankzij hun elegante glazen oppervlak perfect te combineren: de hoogwaardige Raindance E Showerpipe harmonieert met vele hansgrohe producten. De grote, vlakke oppervlakken zijn eenvoudig reinigbaar. Met het traploos in hoogte vertelbare schuifstuk kunt u de handdouche gemakkelijk en met slechts één hand verplaatsen.
 • Veel comfort voor een kleine prijs
  Stelt u zich een douchesysteem voor, dat u met tot wel vijf verschillende douchestralen verwent: drie bij de handdouche en één/twee op de hoofddouche. Dat is mogelijk met de Croma Select Showerpipes. De ronde regendouches hebben een diameter van 180 of 220 mm. Ze zijn zwenkbaar, zodat de straal daar komt waar u hem wilt hebben. Ook verkrijgbaar in een waterbesparende EcoSmart-uitvoering tot 9 l/min.
Hansgrohe douchepaneel.

Douchepanelen – top-oplossingen voor compleet doucheplezier

Een douchepaneel biedt een volledig verwenprogramma van hoofd- en handdouches met verschillende straalsoorten, plus lichaamsmassages vanuit de zijdouches. Bij de eenvoudig te monteren douchepanelen zijn alle componenten reeds geïntegreerd. Interessant voor gezinnen: het in hoogte verstelbare Raindance Lift douchepaneel – voor verschillende behoeften van verschillende gezinsleden.

hansgrohe douchepanelen ( van )

<
>

Dit spreekt voor hansgrohe douchesystemen:

 • Breed assortiment: bekijk bij ons de vele modellen en prijsklassen, vind uw eigen oplossing voor de douche – en maak uw badkamer tot een wellness-oase.
 • Weinig planningsinspanningen: als u uw badkamer snel wilt renoveren, zijn deze complete douche-oplossingen ideaal. Zodat het tijdrovende plannen en inbouwen van afzonderlijke componenten achterwege kan blijven.
 • Eenvoudige montage: de installateur sluit het systeem simpelweg in plaats van uw oude kraan in de douche of aan het bad aan. Zonder tijdrovend openbreken van de muur.
 • Overtuigende, innovatieve hansgrohe eigenschappen, zoals AirPower, QuickClean en XXL Performance.    

Aantrekkelijke douchesystemen die passen bij elke smaak...

Fotos

… en elk budget en badkamerinrichting

 • Rainmaker Select met ShowerTablet
 • Raindance E hoofd- en handdouche
 • Croma Select Showerpipe
 • Crometta Showerpipe
 • Man doucht onder het Raindance Lift douchepaneel

Meer informatie over Showerpipes en douchepanelen

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>