Man onder Hansgrohe Showerpipe

Flash Player hier downloaden

Douche-oplossingen van hansgrohe

Douchepaneel of Showerpipe: kies uw favoriet 

Droomt u van een groots douche systeem? Een hansgrohe hoofddouche kunt u verbluffend eenvoudig in de badkamer installeren – zonder kostbare verbouwing en achteraf te installeren. Deze oplossing heet 'Showerpipe'. Deze bestaat uit een hoofddouche, handdouche en bedieningselement zoals een mengkraan of thermostaat. Of wat dacht u van een douchepaneel: dit is een kant-en-klaar voorgemonteerd douche systeem. Met de Select-technologie laat hansgrohe zijn Showerpipes echt schitteren en kunt u optimaal genieten van comfort, design en doucheplezier. Alle douches en stralen kunt eenvoudig met één druk op de Select-knop bedienen.

Hansgrohe Showerpipe.

Showerpipes – de snelste manier om een regendouche te krijgen

Voor nieuwbouw of renovatie: hansgrohe douchesystemen zijn comfortabele oplossingen die uw badkamer enorm opwaarderen. De fraaie complete douchesystemen heten Rainmaker Select Showerpipe of Raindance Select E 300 en bestaan uit een hoofddouche, handdouche en thermostaat. Achteraf monteren is eenvoudig op de bestaande aansluitingen.

hansgrohe Showerpipes ( van )

<
>

Nieuw all-in-one-systeem voor doucheplezier van het hoogste niveau

U wilt uw badkamer moderniseren en heeft zin in 'groots douchen'? Voor u combineert hansgrohe de zeer luxe hoofddouche Rainmaker Select met het brede planchet van de ShowerTablet Select 700. Deze Rainmaker Select Showerpipe biedt u met één druk op de knop een compleet, intuïtief bedienbaar bedieningsconcept, dat u rechtstreeks naar de zevende douchehemel brengt. Dit systeem kan eenvoudig op bestaande aansluitingen gemonteerd en dankzij grote, vlakke oppervlakken van glas eenvoudig gereinigd worden. De glazen straalplaat van de hoofddouche is met een laser vervaardigd en gebruikt tot maar liefst 244 straalopeningen. De straalplaat heeft een witte ondergrond – voor perfecte architectonische integratie in uw badkamer. 

Hansgrohe douchepaneel.

Douchepanelen – top-oplossingen voor totaal doucheplezier

Een douchepaneel biedt een volledig verwenprogramma van hoofd- en handdouches met verschillende straalsoorten, plus lichaamsmassages vanuit de zijdouches. Bij de eenvoudig te monteren douchepanelen zijn alle componenten reeds geïntegreerd. Interessant voor gezinnen: het in hoogte verstelbare Raindance Lift douchepaneel – voor verschillende behoeften van verschillende gezinsleden.

hansgrohe douchepanelen ( van )

<
>

Dit spreekt voor hansgrohe douchesystemen:

  • Breed assortiment: bekijk bij ons de vele modellen en prijsklassen, vind uw eigen oplossing voor de douche – en maak uw badkamer tot een wellness-oase.
  • Weinig planningsinspanningen: als u uw badkamer snel wilt renoveren, zijn deze complete douche-oplossingen ideaal. Zodat het tijdrovende plannen en inbouwen van afzonderlijke componenten achterwege kan blijven.
  • Eenvoudige montage: de installateur sluit het systeem simpelweg in plaats van uw oude kraan in de douche of aan het bad aan. Zonder tijdrovend openbreken van de muur.
  • Overtuigende, innovatieve hansgrohe eigenschappen, zoals AirPower, QuickClean en XXL Performance.

Raindance Select E 300: Met de Select-knop voor alle generaties

Alleen al het design vergroot de zin om te douchen. En het intuïtieve bedieningsconcept nog meer.
Select-knoppen op de hand- en hoofddouche maken de douche- en straalkeuze bij de Raindance Select E 300 Showerpipe uiterst comfortabel. U kunt hier met iedere klik tot zes verschillende straalsoorten selecteren: drie verschillende straalsoorten uit de hoofddouche plus drie uit de handdouche. Dat zorgt voor een fascinerend douche-effect voor elke leeftijdsgroep en lichaamslengte. Doucheplezier met één druk op de knop dus.

U kunt kiezen uit twee oppervlakken:
a) volledig verchroomd 
b) fris tweekleurig design in chroom met witte straalplaat

Croma Select Showerpipe: Het nieuwe comfort

De Croma Select Showerpipe is een compleet douchesysteem, dat u met één druk op de Select-knop met maar liefst vijf straalsoorten verwent: drie uit de hand- en twee uit de hoofddouche. Laatstgenoemde is draaibaar en dus onafhankelijk van uw aansluitingen plaatsbaar. Het douchesysteem is eenvoudig op de bestaande wateraansluitingen te monteren – ideaal voor de snelle badkamerrenovatie. Ook in een EcoSmart-variant met een waterdoorlaat van slechts 9 l/min verkrijgbaar, evenals in verschillende designs en oppervlakken.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken