Vrouw onder Rainmaker Select hoofddouche.

Flash Player hier downloaden

Regendouche als hoofd- en zijdouche

Een feel-good product voor thuis  - doucheplezier met één druk op de knop

Genieten van doucheplezier onder een echte regendouche kan met de hoofddouches van hansgrohe. In groot of kleine formaat vormen ze een unieke bron van verfrissing en ontspanning. De regendouches hullen uw lichaam in een heerlijke zachte, warme doucheregen, bruisen zacht, masseren vermoeide spieren en spoelen shampoo grondig uit. Bovendien zijn het echte blikvangers in uw badkamer. Geniet met één druk op de knop van comfortabel en groots doucheplezier met bijvoorbeeld onze Select hoofddouches.

Vrouw onder Hansgrohe hoofddouche

Hoofd- en zijdouches

In rond of rechthoekig design, met 1, 2 of 3 straalsoorten: hansgrohe hoofddouches zijn er met verschillende vormen, maten en straalsoorten en zorgen in iedere doucheruimte voor doucheplezier op maat. Hier vindt u ook PuraVida hoofddouches, waterbesparende modellen zoals Crometta of de qua hoek verstelbare hoofddouche Raindance Rainfall Stream. hansgrohe zijdouches dompelen u vanaf de zijwanden onder in een stimulerend watergenoegen.

hansgrohe hoofd- en zijdouches ( van )

<
>

hansgrohe hoofddouches maken het verschil:

 • Douchen in nieuwe dimensies.
  Met een grootte van maximaal 580 mm is de Rainmaker Select een fascinerende ervaring onder de douche. Highlight is de straalplaat van glas – met tot maar liefst 244, met laser vervaardigde straalopeningen. Het glas met witte ondergrond wordt harmonieus in uw badkameromgeving opgenomen. Gecombineerd met een slanke chromen omlijsting heeft Rainmaker Select een elegant en lichte uitstraling. De nieuwe XL-hoofddouche kunt u met één knop op de bijpassende thermostaat bedienen. U heeft de keuze uit de straalsoorten RainXL, Mono, RainStream en RainFall.
 • Afwisselend doucheplezier met één druk op de knop.
  Dat biedt Raindance Select E 300, die uw doucheplezier vitaliserend (Rain-straal), rustgevend (RainAir-straal) of juist stimulerend (RainStream-watervalstraal) maakt. Hier zit de gebruiksvriendelijke Select-knop midden in de straalplaat. U kunt hier boven de straalsoorten met een lichte druk op de knop selecteren – optioneel een extra straalsoort via de thermostaat. Nog een pluspunt is de eenvoudige reiniging dankzij QuickClean: kalk kan eenvoudig van de siliconen noppen worden afgewreven. Bij hardnekkige verontreiniging kunt u simpelweg de straalplaat afnemen en in de vaatwasser reinigen.
 • Comfort in topvorm.
  Dat bieden de Croma Select hoofddouches – met bedieningsgemak en fraai design in twee designs en twee oppervlak kleuren: chroom en wit/chroom. Ook hier kunt u met één druk op de Select-knop wisselen tussen twee regenstraalsoorten.

Al het goede komt van boven: regen op zijn mooist

Fotos

hansgrohe regendouches schitteren door vele variaties, in vorm, multi-functionaliteit en het feit dat zij comfortabel te bedienen en reinigen zijn.

 • Vrouw onder Raindance Select E 300
 • Vrouw onder RainStream-straal
 • Hand aan Select-knop
 • Croma Select hoofddouche
 • Vrouw onder hoofddouche
 • Vrouw onder hoofddouche

hansgrohe regendouches overtuigen bovendien:

 • Door innovatieve technologieën als AirPower en EcoSmart. Met EcoSmart is Croma Select bijvoorbeeld voordelig en milieuvriendelijk – met een waterdoorlaat van maar 9 l/min.
 • Bij veel hansgrohe hoofddouches wrijft u kalk en aanslag gemakkelijk weg met QuickClean.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken