Zeepschaal aan glijstang

Flash Player hier downloaden

Toebehoren

Alles wat uw douche perfect maakt – in topkwaliteit

De hoogste kwaliteit en zorgvuldige productie tot in detail: dat is waar het merk hansgrohe voor staat. Dit geldt ook voor alle douche accessoires, van doucheslang tot glijstang, met of zonder porter en zelfs zeepschalen: hier vindt u functioneel en visueel harmoniërende producten en combinaties.

Handdouche met porter

Toebehoren – voor meer comfort tijdens het douchen

hansgrohe, uitvinder van de glijstang, biedt een breed douche-assortiment met vele combinatiemogelijkheden: van de doucheslang tot aan glijstangen als Raindance Unica, Unica S Puro, Unica Classic, Unica Crometta of PuraVida Unica. Hun kwaliteit heeft over de hele wereld de norm naar boven toe bijgesteld. Ze weerstaan de dagelijkse belastingen miljoenen keren.

Toebehoren voor de douche ( van )

<
>

Welk douchetoebehoren van hansgrohe bestaat er?

 • 8 verschillende Unica-glijstangen in 90 cm lengte. Passend bij ons assortiment handdouches. Met 1,60 m doucheslang – optioneel ook zonder slang verkrijgbaar.
 • 3 verschillende Casetta-zeepschalen. Passend bij alle glijstangen
 • 3 verschillende, anti-knik doucheslangen, verkrijgbaar in verschillende lengtes en vervaardigt van hoogwaardige materiaalsoorten. Ten dele ook in EcoSmart-varianten verkrijgbaar.
  Sensoflex: doucheslang van metaal met kunststof ommanteling, met wartel
  Isiflex: doucheslang van kunststof in metaal-look, met wartel
  Metaflex: doucheslang van kunststof in metaal-spiraallook
 • 6 verschillende douchehouders (porters). Ook variabele, kantel- en draaibare modellen
 • 6 verschillende Fixfit-slangaansluitingen met terugslagkleppen. Ten dele met kogelkoppelingen om knikken van de slang bij de aansluiting te voorkomen.
 • 3 verschillende FixFit porters – dit houdt in: slangaansluiting en handdouchehouder in één, waarbij douche en slang vrij kunnen worden gekozen. Deze porters zorgen voor een 'opgeruimde' doucheruimte. Praktisch en snel: geen extra boorgat, slechts één product nodig.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>