Vrouw geniet met een doucheset van doucheplezier

Flash Player hier downloaden

Doucheset = compleet comfort in de douche

Handdouche plus douchestang: uw ideale doucheset

Onze handdouches zijn samen met een bijpassende glijstang als één complete doucheset verkrijgbaar. Wij leveren de stangen standaard in lengtes van 65 en 90 centimeter. Unica 'E is zelfs verkrijgbaar in een lengte van 150 cm. Eventueel kunt u deze uitbreiden met een handige zeepschaal. hansgrohe douchesets zijn zowel optisch als functioneel gezien een topcombinatie in uw badkamer.       

 

Man met doucheset

Douchesets

Het brede, veelzijdige hansgrohe assortiment omvat populaire douchesets zoals Raindance Select handdouche met Unica'S Puro douchestang, Croma 100 plus Unica' Croma glijstang en combinaties met handdouche met glijstang en een zeepschaal. Bij het Unica Comfort assortiment zegt de naam genoeg. Unica' E douchestangen zijn verkrijgbaar met een praktische glazen planchet voor douchebenodigdheden. Tevens vindt u hier douchecombinaties die uit een doucheset en een thermostaatkraan bestaan.

hansgrohe douchesets ( van )

<
>

Voordelen van hansgrohe douchesets:

  • De douchestangen zijn snel gemonteerd, robuust, makkelijk te verstellen en uitstekend te reinigen. Veel van de geïntegreerde handdouchehouders bieden comfortabele verstelmogelijkheden in drie standen.
  • Meer comfort en veiligheid voor iedereen in iedere badkamer: het horizontale gedeelte van de Unica Comfort douchestang is tevens een wandgreep en biedt TÜV-geteste veiligheid voor de hele familie. Deze douchestang biedt een stevig verblijf op gladde vloeren. De douchestang heeft een extra douchehouder en biedt een praktische en flexibele planchet.
  • De handdouches zorgen voor doucheplezier op maat – met tot drie verschillende straalsoorten en innovatieve technologieën zoals Select, AirPower en QuickClean. Bijna iedere handdouche is leverbaar in EcoSmart uitvoering. Deze waterbeparende technologie maakt uw doucheplezier nog duurzamer.   

Doucheplezier met hansgrohe douchesets

Fotos

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment voor uw meest persoonlijke douche ooit

  • Unica douchestang
  • Unica douchestang met planchet
  • Unica Comfort all-round set.
  • Raindance Select doucheset met ronde glijstang.
  • Raindance Select doucheset, vierkant.
  • Croma Select doucheset

Unica – een uitvinding uit het Zwarte Woud gaat de hele wereld over

Wist u dat bedrijfsoprichter Hans Grohe de glijstang Unica heeft uitgevonden? Dit was in 1953 - al meer dan 60 jaar geleden. Hij was toen al 82 jaar oud. In de jaren van het Duitse 'Wirtschaftswunder' (economische bloei) gingen de eerste modellen van deze glijstang voor aan de wand in productie. Toentertijd was de Unica een sanitaire sensatie. Tegenwoordig is de glijstang overal ter wereld de standaard.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>