Doucheset met Raindance Select S 120 handdouche

Flash Player hier downloaden

Doucheset = compleet comfort in de douche

Handdouche plus glijstang: het perfecte duo voor uw douche

Onze handdouches zijn samen met een bijpassende glijstang als één complete doucheset verkrijgbaar. Wij leveren de stangen standaard in lengtes van 65 en 90 centimeter. Eventueel kunt u deze uitbreiden met een handige zeepschaal. Hansgrohe douchesets zijn zowel optisch als functioneel gezien een topcombinatie in uw badkamer.       

 

Man met doucheset

Douchesets

Het brede, veelzijdige Hansgrohe assortiment omvat populaire douchesets zoals Raindance Select handdouche met Unica'S Puro glijstang, Croma 100 Classic handdouche met Unica' Classic glijstang, de Raindance Allrounder set of de Raindance Rainbow set. Tevens vindt u hier douchecombinaties die uit een doucheset en een thermostaat bestaan.

Hansgrohe douchesets ( van )

<
>

Hansgrohe douchesets:

  • De glijstangen zijn snel gemonteerd, robuust, makkelijk te verstellen en uitstekend te reinigen. Veel van de geïntegreerde handdouchehouders bieden comfortabele verstelmogelijkheden in drie standen.
  • De handdouches zorgen voor doucheplezier op maat – met tot drie verschillende straalsoorten en innovatieve technologieën zoals Select, AirPower en QuickClean. Bijna iedere handdouche is leverbaar in EcoSmart uitvoering. Deze waterbeparende technologie maakt uw doucheplezier nog duurzamer.

Unica – een uitvinding uit het Zwarte Woud gaat de hele wereld over

Wist u dat bedrijfsoprichter Hans Grohe de glijstang Unica heeft uitgevonden? Dit was in 1953 - al meer dan 60 jaar geleden. Hij was toen al 82 jaar oud. In de jaren van het Duitse 'Wirtschaftswunder' (economische bloei) gingen de eerste modellen van deze glijstang voor aan de wand in productie. Toentertijd was de Unica een sanitaire sensatie. Tegenwoordig is de glijstang overal ter wereld de standaard.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken