Apps en mobiele diensten voor de tablet

Snel, eenvoudig, altijd bij de hand: interactieve badkamerplanning

Onze interactieve apps en mobiele services bieden u snelle oplossingen, inspiratie en plezier bij het plannen van uw badkamer. Maak gebruik van onze comfortabele online diensten – waar u zich ook bevindt.

Hansgrohe Showroom App

Stap in onze virtuele badkamer, zie hoe uw favoriete badkamer- en keukenproducten er bij u thuis uitzien, ontdek alles over doucheplezier en ontdek uw dichtbijzijnste Hansgrohe dealer.

Axor app.
De mobiele productcatalogus van Axor: laat u inspireren door de Axor app en laat u ondersteunen bij het kiezen van mengkranen en douches.

Ontwerp uw douche en wastafel virtueel: download de app, fotografeer de huidige situatie, wis de oude kraan of douche en vervang deze voor uw favoriete Hansgrohe product - klaar.

waterdruppels, EcoSmart icoontje

Met de EcoSmart Bespaarcalculator van Hansgrohe voor tablets en smartphones kunt u het besparingspotentieel van kranen en douchekoppen met EcoSmart technologie ook onderweg berekenen.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>