Axor LampShower designed by Nendo

Flash Player hier downloaden

Design douches

Design is meer dan een mooie vormgeving

Bij design denken de meeste mensen aan de buitenkant van een product. Maar het is veel meer dan dat: design is de som van uiterlijk, functionaliteit, materiaal, bediening en beleving. Het design van de badkamerproducten van AXOR en hansgrohe is het resultaat van jarenlang onderzoek. Daarom 'werken' onze douches en kranen ook op de internationale markt. En daarom zijn ze populair over de hele wereld.

Consumententest maakt handdouche tot 'next top model'

hansgrohe heeft 400 producttesters voor de handdouche-check vier weken lang onder de douche gezet. Conclusie: bijna iedereen vindt de handdouche Raindance Select E 120 met drie straalsoorten mooi. Bij 97 procent van de testdouchers valt het buitengewone design in de smaak. De afgeronde hoeken – SoftCube – wordt eveneens door 97 procent als zeer positief beoordeeld. 96 procent vinden het oppervlak van de douche fraai: deze is in chroom of in de frisse kleurencombinatie wit-chroom uitgevoerd. De belangrijkste reden, aldus de testers, om hun oude douchekop in de toekomst liever door de 'ronde rechthoekige' te vervangen, is echter het productdesign.

Douchepaneel Hansgrohe

Douchepaneel plus staafhanddouche: design dat verfrist, masseert en verwent.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>