Vrouw, hoofddouche

Flash Player hier downloaden

Doucheplezier

Beleef water op een geheel nieuwe manier.

Wij transformeren douchen in puur plezier. Hier laten de merken hansgrohe en AXOR u zien wat er in de douche allemaal mogelijk is. Laat u inspireren.

Axor LampShower by Nendo

Design is meer dan een mooie vormgeving. Het is de som van uiterlijk, functionaliteit, materiaal, bediening en beleving. AXOR en hansgrohe producten laten wat dat betreft niets aan het toeval over.

vrouw, douches, Select-knop
Indrukwekkend door indrukken. Leer het Hansgrohe bedieningsconcept 'Select' kennen. Het staat voor een ongecompliceerde afwisseling en comfortabele bediening van de douche.
vrouw, handdouche, RainAir
Regen brengt zegen. Beleef het verschil tussen Rain-, RainAir- of Whirl-Strahl – drie straalsoorten in één douche. En ontdek welk douchetype u bent.
Man, ShowerSelect douchesysteem
Douche en slang: dagelijks in gebruik. Hoe onderscheidt een kwaliteitsproduct zich eigenlijk? Waarom veel consumenten nooit meer anders nat willen worden.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>