Axor Citterio Select keukenmengkraan in werking.

Flash Player hier downloaden

Axor Citterio Select keukenmengkranen

Elegantie en hightech op het aanrecht – designed by Antonio Citterio

Met de Axor Citterio Select keukenmengkranen krijgen zowel hobbykoks en echte chefs de mogelijkheid om echt van het koken te genieten. Zowel de uitvoering met de draaibare uitloop als de kraanvariant met de uittrekbare uitloop bieden u veel bewegingsvrijheid bij het aanrecht, omdat ze beide 110°/150° draaibaar zijn. Dit heeft als voordeel dat u het water precies daarheen kunt richten, waar u het nodig heeft.

Markant: de ergonomische greep

Bijzonder markant is de hoogwaardige en precies gevormde kraangreep. Door zijn lengte en royale formaat kan hij zeer comfortabel bediend worden – ook met ingezeepte handen. Deze keukenmengkraan is dankzij zijn slanke kraanhuis een echt elegante verschijning.

Kleine knop zorgt voor groots effect

Dankzij de Select-technologie wordt het bedieningscomfort bij het aanrecht nog groter. Door het eenvoudig indrukken van de Select-knop op de kraanuitloop kunt u de waterstroom comfortabel aan- en uitzetten. Hierdoor kunt u het water met een vinger, elleboog of rug van uw hand stoppen, zonder dat u hiervoor uw werkzaamheden hoeft te onderbreken. Het per ongeluk verstellen van de temperatuur of doorstroomhoeveelheid behoort daarmee eveneens tot het verleden. De waterstroom kan natuurlijk als vanouds ook met de greep van de keukenkraan worden bediend.

Elegantie bij het aanrecht

Fotos
  • Axor Citterio Select op zwart.
  • Axor Citterio Select keukenmengkraan.
  • Axor Citterio Select keukenmengkraan.
  • Axor Citterio Select keukenmengkraan.
  • Axor Citterio Select keukenmengkraan.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>