Axor Massaud badkamer opstelling

Flash Player hier downloaden

De badkamer showroom van hansgrohe en AXOR

Kranen - douches - droombadkamers en -keukens: geniet van plezier met water

Laat u inspireren en informeren in de badkamer showroom van hansgrohe en AXOR in het hart van de onderneming in Schiltach/Zwarte Woud. In de badkamer showroom, verwerkt in de Hansgrohe Aquademie, wordt iedereen enthousiast: deze heeft namelijk zoveel meer te bieden meer dan alleen een informatief productoverzicht: dat móet u zien!

Kom langs en ontdek in de 1.000 vierkante meter grote badkamer showroom en ShowerWorld-experience:

  • De product- en stijlwerelden van hansgrohe 
  • De badkamercollecties en ruimteconcepten van het designermerk AXOR 
  • Trendsettende technologieën voor het gebruik van water op een milieuvriendelijke manier - plus heel veel informatie over het bijzondere natuurelement water
  • Inspirerende, verrassende en verfrissende badkamerideeën

De badkamer kent duizend gezichten

Het woord 'Badkamer' kan flink wat betekenissen hebben…
Laat u inspireren door de overweldigende mogelijkheden. Bewonder bij ons hoe internationale designsterren 'natte cellen' veranderen in ware wellness oases. Zie en hoor de toekomst van de badkamer in de AXOR WaterDream

Wilt u onze producten in het echt uitproberen? Dat kan in de hansgrohe ShowerWorld! Maak een afspraak en ons doucheparadijs opent zijn deuren voor u.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>