Adviesgesprek in de Aquademie

Flash Player hier downloaden

Individueel productadvies in de Hansgrohe Aquademie

De Hansgrohe Aquademie biedt individueel advies over producten, techniek, design

Heeft u een renovatie of een volledig nieuwe badkamer gepland en bent u op zoek naar meer informatie over techniek en trends in badkamerdesign? Onze vakkundige adviseurs nemen graag de tijd voor uw vragen omtrent Hansgrohe en Axor producten, geven uitleg over verschillende functies en laten zien hoe de producten met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Als u al beschikt over een badkamerplanning, neem deze dan mee voor uw afspraak in de Hansgrohe Aquademie. Advies is vanzelfsprekend kosteloos. En u kunt uw afspraak direct combineren met een verfrissend bezoek aan onze Showerworld. Niets is overtuigender dan het live beleven van de Hansgrohe en Axor producten.

 

Aanmelding advisering

Adviesgesprekken vinden elke dinsdag, woensdag en vrijdag plaats tussen 13.00 en 18.00 uur. Maak a.u.b. tijdig een afspraak, minimaal één week voor uw geplande bezoeksdatum. We zien uw reservering graag tegemoet.
Tel: +49-7836 51-3272
E-mail 

 

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>