Renners van het team

Flash Player hier downloaden

BORA – hansgrohe

Welverdiende ontspanning na topprestaties

Hansgrohe geeft ons de kans om te genieten van de schoonheid van water. Dit kostbare element is onlosmakelijk verbonden met de sport. Dankzij hansgrohe kunnen wij na een inspannende dag lekker ontspannen onder de douche. Zodat we ons kunnen focussen op de volgende uitdaging. Vooral topatleten, die iedere dag streven naar een topprestatie, waarderen de motivatie die zij krijgen van een zeer gewaardeerde douche. Dat is waarom hansgrohe de officiële titelsponsor is van het topwielerteam BORA-hansgrohe: er is een sport die zowel dynamisch als innovatief is en heel erg veel mensen inspireert, terwijl hansgrohe producten hetzelfde doen in badkamers en keuken.

BORA-hansgrohe legt de lat hoog

Het BORA-hansgrohe team gaat voor het allerhoogste bij de tour de France 2017: regerend wereldkampioen Peter Sagan is, samen met ‘klimspecialist’ Rafal Majka, aangewezen als teamleider. Ook heeft hij al eens podiumsucces geproefd in de Tour de France 2016, als winnaar van het puntenklassement in de groene trui. In 2016 won Peter Sagan de beker voor de meeste punten tijdens alle stages voor het vijfde achtereenvolgende jaar! Een jury bestaande uit wielerexperts gaven hem tevens de award voor “meest strijdlustige” rijder.

Een douche waar iedereen blij van wordt

Niet alleen na het wielrennen verfrist de premium handdouche Raindance Select E 120 met een sensationele douchebeleving. In een grote trnd* gebruikerstest toonde 97% van de testers zich tevreden over het doucheplezier. En maar liefst 98% van de testers uit vijf verschillende landen waren overtuigd van de Select-knop, waarmee op speelse en intuïtieve wijze tussen de drie verschillende straalsoorten gewisseld kan worden. 96% prees het buitengewone design van de handdouche. Overtuig u zelf!

Volg het team!

Het BORA-hansgrohe wielerteam biedt informatie op zijn officiële website en is actief op social media en heeft een eigen app:

BORA-hansgrohe website
BORA-hansgrohe op Facebook
Peter Sagan op Facebook
BORA-hansgrohe op Instagram
BORA-hansgrohe app via iTunes Store
BORA-hansgrohe app via Google Play Store

BORA-hansgrohe German Professional Cycling – speciale app

Fotos

Nu te downloaden in iTunes en de Google Play Store

  • BORA-hansgrohe app menu.
  • Professional race center selectie menu.
  • App nieuws pagina.
  • App met Peter Sagan.
  • Peter Sagan in de app.
  • Selectie verkrijgbaar in de Fanshop.

 *1.700 consumenten in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België hebben de handdouche getest voor (2013-2015) trnd, Europa's grootste samenwerkende marketing community.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>