Renners van het team

Flash Player hier downloaden

BORA – hansgrohe

Eersteklas in de badkamer, in de keuken en op het zadel.

Met hansgrohe beleef je de mooiste momenten met water. Het kostbare element water is onafscheidelijk verbonden met sport. Wielrennen is innovatief, dynamisch en populair bij heel veel mensen. Net als hansgrohe producten voor de keuken en badkamer. hansgrohe is daarom officiële titelsponsor van het Professional Cycling Team BORA-hansgrohe. Teammanager Ralph Denk verheugt zich op hansgrohe als partner van zijn team: „hansgrohe is een traditierijk merk dat voor topkwaliteit en hoogstaand design staat. Ik ben ongelooflijk trots, daarmee ook de uitgestippelde weg en de waarden van het team, dat zijn wortels en identiteit in Duitsland heeft, verder te onderstrepen.“

BORA – hansgrohe stelt hoge doelen

De doelstellingen van de BORA-hansgrohe coureurs zijn duidelijk: in de belangrijke rondes en klassiekers van de wieler-eredivisie WorldTour moet voor podiumplekken meegereden worden. Teammanager Ralph Denk wil deze hoge doelen bereiken met de versterking van de basis. Daarom is ook tweevoudig wereldkampioen Peter Sagan voor BORA-hansgrohe aangetrokken. De huidige nummer één in de WorldTour Ranking heeft al bij tijdens de Tour de France 2016 op het podium mogen staan: als winnaar van het puntenklassement om de groene trui. De jury van wielerexperts bekroonde hem als meest aanvallende en strijdlustige coureur. Vanaf seizoen 2017 zal wielerploeg BORA-hansgrohe gezamenlijk voor grote successen gaan fietsen.

Volg ons! De BORA-hansgrohe wielerploeg is te vinden op de diverse social media:

BORA-hansgrohe op Facebook

Peter Sagan op Facebook

Team BORA-hansgrohe maakt tempo – onze topsporters in actie

Fotos
  • BORA-hansgrohe wielerploeg in training.
  • BORA-Hansgrohe wielerploeg met Peter Sagan.
  • Professioneel renner Erik Baška.
  • Peter Sagan spreekt.
  • Peter Sagan in de wedstrijd.
  • Wielerprof tijdens de race.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken