Peter Sagan met handdouche.

Flash Player hier downloaden

Actie: Hansgrohe biedt garantie op doucheplezier

Wereldkampioen wielrennen Peter Sagan doucht met een hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche. De beste handdouche die er te koop is. Douche ook als een kampioen en koop de Raindance Select E 120 handdouche. Niet tevreden? Geld terug!

Dit zijn dé voordelen van de Raindance Select handdouche:

  • Gebruiksgemak en comfort: verander van straalsoort met één druk op de knop.
  • Wereldkampioen wielrennen Peter Sagan doucht met een hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche: hij neemt hem zelfs mee naar de Tour de France!
  • TRND marketing campagne resultaten: uit kwalitatief onderzoek is gebleken dat hansgrohe een van de beste handdouches ter wereld levert (in Nederland).
  • 98% van de deelnemers is ervan overtuigd dat je met de innovatieve Select knop op de hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche snel en eenvoudig wisselt tussen de drie verschillende straalsoorten.
  • 94% van de testers beveelt de Raindance Select E 120 handdouche aan bij vrienden en familie.
  • Deelnemers hebben de Raindance Select E 120 handdouche beoordeeld met 4,6 op een schaal van 5.

Daarom: bevalt de hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche u niet, dan krijgt u tijdens de actieperiode binnen 1 maand na aankoop uw geld terug!   

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>