De nieuwste producten van het merk Hansgrohe

Innovatie is altijd al onze kracht geweest.
Hier ziet u de nieuwe series en producten van het merk Hansgrohe:

Laat u inspireren!

Talis Select: bedieningscomfort met één druk op de Select-knop

Water laten stromen en weer uitzetten met één druk op de knop: dat is Talis Select van Hansgrohe. De nieuwe generatie Talis wastafelmengkranen met Select-knop.

Vrouw onder Rainmaker hoofddouche
+ Select: Plezier met één druk op de knop + klik + Rainmaker Select: douchen in een nieuwe dimensie + klik + Talis Select: Als vorm en functie na een druk op de knop versmelten + klik + Metris Select keuken: Met één druk op de knop van keukenwerk naar keukenplezier + klik +
Metris Select keukenkraan

Hansgrohe presenteert nieuwe, veelzijdige keukenmengkranen. Wat u fijn vindt in de badkamer, vindt u vast ook prettig in de keuken: mooie producten, veelzijdige toepassingen, verschillende straalsoorten. Top-nieuws voor keukens: comfortabele bediening met één druk op de knop. De Select-knop maakt het werk bij de gootsteen een stuk eenvoudiger.

Nieuwe producten van hansgrohe.
Met speels gemak omschakelen naar goede zin. hansgrohe heeft zijn doucheklassieker Croma nu met slimme Select-technologie uitgerust. Zodat de hele familie zo veel mogelijk op maat kan douchen. Gewoon met een druk op de knop. En het design van de nieuwe douchekoppen? Daar zal ook iedereen blij mee zijn!

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken