Hansgrohe Talis Select wastafelkraan

Flash Player hier downloaden

Talis Select: water aan- en uitzetten met één druk op de knop

Innovatieve Select-knop nu ook bij de wastafel

De nieuwe Talis Select wastafelkranen van Hansgrohe bieden u nog meer gebruiksgemak bij uw dagelijkse rituelen bij de wastafel. Laat het water stromen met slechts één druk op de Select-knop. Met uw vinger, rug van uw hand of uw elleboog! Klik: het water stroomt. Nogmaals klik: het water stopt met stromen. Verkrijgbaar in elegant S-design met ronde kraanuitloop of in E-design met rechte, vlakke uitloop.

Bekijk hier de nieuwe Talis Select kranen!  

 

 Uw favoriete kraan en ComfortZone vinden met slimme digitale tools
Ieder persoon heeft zijn/haar eigen dagelijkse rituelen, zijn/haar persoonlijke smaak - en behoefte zijn/haar eigen persoonlijke ruimte. Dit geldt ook voor in de badkamer. Ontdek hier alle kranenseries van Hansgrohe en ontwerp online uw persoonlijke ComfortZone met de ComfortZone Configurator en de Sfeer Configurator "Modern".

 

Geen ruimtecompromissen meer! Metris wastafelkranen zijn verkrijgbaar met verschillende kraanhoogtes. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel ruimte en dus bewegingsvrijheid u graag wilt bij de wastafel. En of u nu van designklassiekers houdt of elementen uit verschillende stijlrichtingen combineert: de moderne, helder vormgegeven kranenserie Metris heeft een ingetogen vormgeving die zich perfect schikt in alle badkamers.

Tot de veelvoud van de Comfortzone keuze behoort ook de Talis wastafelmengkraan 250 met zwenkbare uitloop. Een grote hulp bij het haren wassen en scheren. Zijn ongelooflijk flexibele waterstraal kan dankzij zijdelingse bediening comfortabel worden geregeld. Ook de kranen met de roteerbare 360-graden-uitloop rondom een fraaie straalboog en zorgen voor meer bewegingsvrijheid.

Focus biedt een hoge standaard voor dagelijks comfort: de uitloop van de Focus 240 geeft de gebruiker veel ruimte bij de wastafel, de Focus 190 biedt veel flexibiliteit. Verfraai uw gastenbadkamer met de discrete luxe van de Focus 70. Focus is elegant design dat zich harmonieus in iedere badkamersfeer voegt.

Veelzijdig combineerbaar, een grote variatie aan kraanhoogtes en gebruiksvriendelijk comfort. De kranenserie Logis biedt vele soorten kranen waardoor er altijd een kraan is die past bij uw persoonlijke behoeften. Logis creëert visuele en functionele highlights bij de wastafel en de rest van de badkamers.

Welke Metris, Talis en Focus kranen zijn er in welke hoogte en welk comfort bieden zij? Comfortabel haren wassen onder de kraan of meer bewegingsvrijheid bij het scheren: de Comfortzone Finder laat zien welke kraanhoogte bij uw behoeften past.
Welke kraan past bij welke wastafel - en in welke sfeer? In combinatie met de bijpassende wastafel bieden de Hansgrohe wastafelmengkranen esthetische en functionele hoogtepunten in de badkamer. Met de online configurator vindt u het perfecte duo. Onze sfeeraanbevelingen dienen als optische oriëntatie.

Meer informatie

Maak kennis met het uitgebreide kranenassortiment van Hansgrohe en hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Hansgrohe brochure PDF 6,9 MB
Talis brochure PDF 3,9 MB

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>