Axor Bouroullec Composer

Flash Player hier downloaden

Axor Bouroullec Composer

Stap voor stap online uw persoonlijke wastafel plannen

Wat betekent vrijheid in de badkamer? Met Axor Bouroullec worden geen grenzen gesteld aan de realisatie van uw droombadkamer. De configurator laat u op speelse wijze de unieke mogelijkheden van het open systeem van Axor Bouroullec ontdekken.

Want deze Axor badkamercollectie geeft u de vrijheid om vrij te kiezen: 'Feel Free to Compose'. Combineer de voor u ideale wastafel met de gewenste mengkraan en plaats alles op basis van uw functionele en esthetische eisen.

Welke badkamer past perfect bij mijn manier van leven?

Deze configurator helpt u om al voor de concrete planning de belangrijkste vragen hierover te stellen: Hoeveel ruimte heb ik in mijn badkamer? Hoe wil ik de wastafel inbouwen? Welke kranen zijn voor mij ideaal? Welke functies zijn voor mij belangrijk?

Ruimtebesparend? Berekend op kinderen? Energiebesparend? Klassiek?

Zo werkt het: stem uw wastafel met Axor Bouroullec perfect af op uw behoeften.
Bijvoorbeeld:

  • ruimtebesparend door de mengkraan buiten de wastafel te plaatsen. Op deze wijze blijven de aflegvlakken vrij; 
  • berekend op kinderen, doordat de greep goed bereikbaar voor de wastafel wordt geplaatst; 
  • energiebesparend, doordat u koud en warm water met twee afzonderlijke grepen regelt. De koudwaterkraan is hierbij voor de warmwaterkraan geplaatst, zodat men intuïtief eerst de voorste bedient;
  • klassiek, doordat u de kraan in het midden achter op de wastafel plaatst.

Ontdek de vele andere mogelijkheden die de Composer u laat zien. U kunt uw persoonlijke configuratie opslaan. Print deze uit en neem hem mee naar het adviesgesprek bij uw dealer. Zo komt uw persoonlijke droombadkamer een grote stap dichterbij.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken