Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hansgrohe´s inzet voor mens en natuur

Zakelijke verantwoordelijkheid betekent voor ons: goed kijken, luisteren en handelen. Dit doen wij op meerdere gebieden. Of het nu om de ondersteuning en bevordering van gehandicapte mensen, meer 'waterbewustzijn' of de terugkeer van vissen in het eigen riverenlandschap gaat.

De betrokkenheid van Hansgrohe SE:

 • Rivierenlandschap bij de Epupa Falls in Namibië

  Met een social media steuncampagne mobiliseert Hansgrohe zijn Facebook-vrienden om kinderen en hun families in Namibië duurzaam te helpen.

 • Nog een zalm voor de Kinzig: Hansgrohe uitzetactie in de rivier.

  Met zalmuitzetacties maakt Hansgrohe zich sterk voor meer levenskwaliteit en een verbeterd ecosysteem in zijn thuisregio. Doel is het kweken en opnieuw laten vestigen van zalmen in het Kinzigtal. En inderdaad: de trekvissen keren terug!

 • Een vrouw in de Albert-Schweitzer-werkplaats tijdens de montage van Hansgrohe producten.

  De Albert-Schweizer-werkplaatsen bevorderen de algemene vaardigheden van gehandicapte mensen. Hansgrohe ondersteunt de instelling bij zijn productievestiging Offenburg. Bijvoorbeeld met montageorders en materiële donaties voor nieuwbouw.

 • Pioniersproject voor ecologisch bouwen: 'Block 6', een wooninrichting in de zuidelijke voorstad Friedrichstadt in Berlijn.

  Hansgrohe vindt 'green building' is niet alleen een megatrend, maar een wereldwijde noodzaak. Want duurzaam bouwen betekent: grondstoffen- en klimaatbescherming. En daar zetten de badkamerprofessionals uit het Zwarte Woud zich al lang voor in.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken