Inspiratie voor een puristische badkamer

Stijlrichting Avantgarde in de badkamer: privé toevluchtsoord met toonaangevend design

Een avant-gardistisch ingerichte badkamer geeft blijk van het plezier in het experimentele spel met vormen, kleuren en materialen. Deze ‘stijlbepalende’ vormgeving wil expressie en functionaliteit optimaal met elkaar verbinden. Met zijn levendige contouren en slimme technologieën onderstrepen mengkranen en douches van hansgrohe de trendsettende stijl van Avantgarde in de badkamer.

Wit en chroom gecombineerd nobly in avantgardistic badkamer.
Het gereduceerde design in de avant-gardistische badkamer zorgt voor ontspanning. Organisch gevormde mengkranen brengen zinnelijke accenten aan met een tweeledige optiek in wit en chroom.

Avant-gardistische stijl en creatieve ruimteplanning

Met zijn creatieve profiel past avant-gardistisch badkamerdesign bij een exclusieve woonstijl. U kunt deze extravagante inrichting in moderne architectuur of in hoogwaardig te renoveren, bestaande bouw verwezenlijken. Zoekt u inspiratie in uw leefwereld en overweegt u gangbare ontwerpuitgangspunten te gebruiken als u een excentriek interieur wilt vormgeven. Laat u door het onconventionele karakter van Avantgarde leiden, door:

  • bij de omgang met vormen, kleuren en materialen op esthetisch genot en volmaakte functionaliteit te letten;
  • een uitgesproken gevoel voor kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid te ontwikkelen.

Avant-gardistische vormgeving in de badkamer werkt het beste als deze overal wordt toegepast. Realiseer deze zowel in de ruimteplanning als in de interieurinrichting.

Creatieve ideeën in de avant-gardistische badkamer

De ruimtelijkheid in de avant-gardistische badkamer is het resultaat van uitgekiende planning. Er zijn verschillende mogelijkheden om nieuwe wegen in badkamerdesign te ontdekken:

  • ga innovatief met de hoogte en de oppervlakken in de ruimte om – bijvoorbeeld door ruimtes onder schuine daken creatief te gebruiken, platforms in te bouwen of het interieur met verschillend gevormde en verschillend hoge, structurerende elementen origineel in te delen.
  • Richt individuele belevingswerelden in en houd hierbij rekening met wellnesszones en functionele gedeelten, maar ook met ontspannings- en rustzones.
  • Integreer de badkamer in de rest van de woon- en leefruimte – bijvoorbeeld door grote vensters of overgangen naar buiten. Door open verbindingen met slaap-, kleed- of andere privéruimtes.

Innovatief vormgegeven ruimtes vormen het kader voor de avant-gardistische stijlwereld in de badkamer. De keuze van de inrichting en technologieën voor comfortabel en efficiënt watergenot ronden het design af.

Douche met hoofddouche Raindance Rainfall

In het middelpunt van de ruimte nodigt de barrièrevrije douche uit tot ontspannen watergenot. De grote hoofddouche Raindance Rainfall zorgt voor een volle doucheregen.

Stijl richting Avantgarde in de badkamer met royale doucheruimte.

Hoogwaardige inrichting in de avant-gardistische badkamer

Avant-gardistisch badkamerdesign baseert op de expressieve combinatie van vorm en functionaliteit. Hierbij zijn strakke, heldere lijnen zonder tierelantijnen de norm. De designrichting tot absolute beperking tot het wezenlijke maakt plaats voor zinnelijk genot. Speciaal geselecteerde materialen, hoogwaardige, specifiek vervaardigde inrichtingselementen en innovatieve technologieën zijn kenmerken van een esthetisch fraaie en duurzame vormgeving.

  • Natuursteen en grote tegels, sierbeton, oppervlakken in zuiver wit en royale glasfronten vormen meestal het ingetogen kader van een avant-gardistisch interieur.
  • Exacte geometrische vormen en een rustige symmetrie brengen helderheid in zowel ruimte als sfeer.
  • De verwerking van kostbare houtsoorten benadrukt een natuurlijke levensstijl.
  • Een gedempt kleurenconcept verleent de badkamer warmte en levert een prachtige achtergrond voor elegante witte badkamerkeramiek en exclusieve mengkranen.

Naast onbeperkt comfort staat de bewuste omgang met water en energie in het middelpunt van avant-gardistisch badkamerdesign.

Bekroond design en efficiënt watergenot

Tot de karakteristieke kenmerken van een avant-gardistische badkamer behoren buitengewone materiaalcombinaties en exclusieve composities van vormen en kleuren. De mengkranen uit de serie PuraVida bepalen de sfeer met een zinnelijke vormentaal. Het harmonieuze uiterlijk van hun twee-materialen-principe combineert oppervlakken in wit en chroom tot een organisch geheel. In de sculpturale lijnvoering versmelt esthetiek, ergonomie en toonaangevende technologie. In de ruime doucheruimte vervolmaakt de royaal vormgegeven hoofddouche Raindance Rainfall de avant-gardistische designstijl.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt