Stijlvolle ambiance met klassieke vormgeving

Traditionele badkamer met bekoorlijk design in Classic-stijl

Een klassieke badkamer refereert met traditioneel design aan vroegere badkamercultuur. Sierlijke lijnen, lichte tinten en goudaccenten zorgen voor een opwaardering van de ambiance. De inrichting in traditionele stijl heeft zowel een speelse als elegante uitstraling. Mengkranen uit de Classic-series van hansgrohe harmoniëren perfect met klassiek badkamerdesign. Achter zacht golvende vormen houden zich innovatieve technologieën schuil.

Klassieke badkamer met nostalgische schijnbare badkuipen.
In de klassieke badkamer zorgen decoratieve inrichtingsdetails voor een charmante sfeer. Traditionele vormen worden hierbij gecombineerd met trendsettende technologieën.

Klassieke badkamer met speelse charme en huiselijke sfeer

Een klassieke badkamer dankt zijn individuele karakter aan de combinatie van moderne ruimteplanning, innovatieve technologie en stijlvolle vormgevingselementen. Of u nu de voorkeur geeft aan de helderheid van moderne architectuur of aan de elegantie van stijlvolle, oudere gebouwen: een badkamer met traditionele uitstraling harmonieert met elke omgeving en verleent uw huis een geheel eigen sfeer. Modern interieurdesign vormt de basis van een elegante verbinding met badkamercultuur uit vervlogen tijden.

  • Wandoppervlakken in zuiver wit, tegels in pasteltinten en badkamermeubels in lichte kleurnuances zorgen voor een lichtvoetige sfeer in ruimtes van elk formaat.
  • Een uitgebreid lichtconcept benadrukt de huiselijke flair van een klassieke inrichting. Grote raamoppervlakken of een toegang naar buiten, maar ook individueel ontworpen kunstverlichting optimaliseren de ruimtelijke werking.
  • Ruimtebepalende maatregelen zoals de optische scheiding van de wellnesszone van het functionele gedeelte versterken het woonkarakter in een traditioneel ingerichte badkamer.
  • Een vrijstaand bad belichaamt de warmte en gemoedelijkheid van het traditionele badhuis. De barrièrevrije inloopdouche zorgt daarentegen voor moderne bewegingsvrijheid.
  • De keuze voor hoogwaardige materiaalsoorten en innovatieve technologieën staat garant voor duurzaam comfort en een verantwoorde omgang met waardevolle grondstoffen.

In een vooruitziend geplande badkamer zorgt de stijlvolle combinatie van traditionele inrichtingsdetails voor een klassieke sfeer. Bekoorlijke vormen, speelse accessoires, gouddecor en veelbetekenende erfstukken waarderen de ruimte op en zorgen voor een huiselijke sfeer.

Eéngreeps mengkraan met chic design

Mengkranen met elegant gewelfde vormgeving en fijne goudaccenten zijn vervaardigd in de hoogste handwerkkunst en harmoniëren met klassiek badkamerdesign.

Wasbak met gouden accenten in een klassieke badkamer.

Traditionele vormen en innovatieve technologieën in de klassieke badkamer

In de klassieke badkamer spelen mengkranen en douches als vormgevingselementen een doorslaggevende rol. Moderne materialen en technologieën gaan hierbij samen met traditionele vormen en decoratieve details.

  • De bekoorlijke mengkranen uit de serie Metris Classic combineren de charme van vervlogen tijden met moderne nonchalance. Gereduceerd design met klassiek geïnterpreteerde lijnen accentueert de traditionele inrichtingsstijl in de badkamer.
  • De serie Metropol Classic brengt hoogwaardige accenten aan. Mengkranen voor wastafel, bad en bidet alsmede hoofd- en handdouches vormen een esthetische eenheid in het met doorlopende stijl ingerichte interieur. Betoverend: hun elegant golvende lijnen en fijne details in goud-optiek.
  • Met hun levendige uitstraling spelen de mengkranen uit de serie Logis Classic een hoofdrol in de traditioneel ingerichte badkamer. Hun nauwkeurige vormgeving heeft flair en maakt tegelijkertijd een evenwichtige indruk. Expressieve oppervlakken van stijlvol chroom voelen ook zeer degelijk aan.
  • De kranenserie Talis brengt met gereduceerde vormen en traditionele stijlelementen sierlijke schoonheid naar de badkamer. Zijn uitgebalanceerde geometrie met sierlijk golvende lijnen zorgt voor individuele hoogstandjes en blijft tegelijkertijd ingetogen.
  • In de douche zorgen de ronde hoofd- en handdouches uit de serie Raindance Classic voor modern watergenot. Oppervlakken in chroom of chroom/goud-optiek harmoniëren met de klassieke ambiance.

De mengkranen van de hansgrohe stijlrichting Classic zijn glanspunten in een exclusieve ambiance. Esthetisch hoogwaardig design versmelt hierbij met functionele perfectie. Voor een verantwoorde omgang met water en energie, zonder concessies aan genieten.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt