Inspiratie voor de moderne badkamer

Moderne badkamer: ontspanningsplek met uitnodigende flair en efficiënte functionaliteit

Moderne badkamers zorgen voor alledaags genot en nodigen uit tot ontspanning. Modern interieurdesign combineert hierbij doordachte ergonomie, intelligente functionaliteit en individuele inrichtingsideeën. Met stijlvast vormgegeven mengkranen en douches van hansgrohe wint een moderne badkamer aan persoonlijkheid. Tegelijkertijd zorgen innovatieve technologieën voor efficiënt waterplezier.

Badkamer in Mediterrane stijl met kamerhoge ramen.
In de moderne badkamer vormen de barrièrevrije inloopdouche, het vrijstaande bad en de wastafel voor een wellness-oase. Elegante, hoge mengkranen en de stijlvolle Raindance E hoofddouche harmoniëren fraai met het interieur.

Modern design met innovatieve technologieën

In uw stijlvol ingerichte woning is een moderne badkamer veel meer dan de ruimte voor de dagelijkse verzorgingsroutine. De doelmatig ingerichte natte ruimte met Spartaanse charme, waar men niet langer blijft dan nodig, behoort al lang tot het verleden. Een modern ingerichte badkamer is een individuele ontspanningsruimte die uitnodigt om er lekker de tijd te nemen. 

Modern badkamerdesign wil zeggen:

 • intelligente ruimteplanning die voor een open sfeer zorgt en veel bewegingsvrijheid waarborgt in badkamers van elk formaat;
 • doordachte ergonomie die voor comfortabel watergenot zorgt;
 • zo min mogelijk milieubelasting door een verantwoorde omgang met water en energie;
 • individuele vrijheid om voorkeuren en inrichtingswensen te realiseren.

Moderne badkamers bieden de ruimte voor het ontplooien van uw persoonlijke smaak. Een moderne badkamer laat zich net zo harmonieus in een nieuwe als in een hoogwaardig ambiance integreren.

Design in de moderne badkamer

Wij willen u inspireren bij de planning van het moderne interieur.

 • Houdt u van ruimteconcepten met strak gelijnde inrichting, sluitende geometrie, doorkijkmogelijkheden en bewegingsvrijheid? Suggesties hiervoor vindt u bij het trendthema transparantie in de badkamer.
 • U heeft een zwak voor natuurlijke, Scandinavisch geïnspireerde woonvormen met elementen van hout, natuursteen of sierbeton? Details hierover vindt u op de trendpagina authentiek en rauw.
 • Houdt u van een mediterrane interieurstijl met warme kleuren en soepele vormen? Laat u door onze moderne droombadkamer inspireren
 • Houdt u van jonge ontwerpen met vrolijke kleurencombinaties en levendige details? Overtuig uzelf van hun specifieke charme in de trendsectie badkameraccessoires

Een moderne badkamer wint ook aan eigenheid door een nonchalante stijlenmix. Bijvoorbeeld door het decoreren met natuurlijke vormgevingselementen in een puristische ambiance. Of geometrische vormen die gecombineerd worden met een levendig kleurenconcept.

Elegante mengkranen in modern design

Bedieningscomfort en esthetisch genot horen in de badkamer van nu bij elkaar. Talis Select mengkranen combineren ergonomie en expressief design.

n

Ultiem watergenot in de modern vormgegeven badkamer

Mengkranen en douchesystemen van hansgrohe zijn de ideale teamopstelling voor de moderne badkamer. Hiermee kunt u stijlvolle accenten aanbrengen en geeft u uitdrukking aan uw eigen smaak.

 • Met hun exacte geometrie zorgen de mengkranen van de serie Metropol voor elegantie met strakke lijnen.
 • De serie Metris creëert met zijn gereduceerde vormentaal een heldere sfeer.
 • In het design van de serie Talis worden vorm en functionaliteit samengebracht voor ultiem comfort en efficiënt watergenot. Met de Select-technologie regelt u de waterstroom met één druk op de knop.
 • Het tijdloze design van de serie Focus voegt zich harmonieus in elke ambiance.
 • Met zijn heldere lijnen en licht gewelfde oppervlakken voelen de mengkranen uit de serie Logis zeer prettig aan.
 • In de kunnen Showerpipes uit de series Rainmaker, Raindance E en Croma perfect in de moderne badkamer worden geïntegreerd. Met elegante hoofd- en handdouches bieden de veelzijdige douchesystemen comfortabel watergenot. De designthermostaat RainSelect zorgt voor puur bedieningsplezier, maar maakt tegelijkertijd een verantwoorde omgang met water en energie mogelijk.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt