Nieuw bij hansgrohe: designthermostaat RainSelect.
Nieuwe badkamerproducten

nieuwe hansgrohe producten voor de mooiste momenten met water

Verschaf uzelf hier een overzicht van de nieuwste hansgrohe producten, die de omgang met water eens te meer opnieuw uitvinden. Van vierkante hoofddouches via vloergemonteerde mengkranen tot aan ruimtebepalende besturingseenheden voor douche en bad. Wij bieden u duurzame oplossingen volgens de hoogste maatstaven op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design.

Douchecomfort in nieuwe vormen en formaten

Meer dan ooit ontwikkelt de badkamer zich van een doelmatige ruimte voor de lichaamsverzorging richting een plek van bezinning en ontspanning. Royaal geplande ruimtes bieden ruimte aan nieuw ontwikkelde designs en bedieningsconcepten, die uw contact met water nog mooier maken. Leer onze nieuwe highlights voor douche en bad kennen.

Nieuwe mengkranen: glansrijke objecten in uw badkamer

Strak gelijnd minimalisme: dat belichamen de nieuwe Metropol mengkranen. Met hun exacte geometrische design voegen zij zich als krachtige designstatements stijlvol in uw badkamer. Bij de vierkante hoofddouche Raindance E vomt de Metropol serie de perfecte aanvulling.

Houdt u meer van klassieke elegantie? Maak dan kennis met de Metropol Classic mengkranen. Net als hoogwaardige accessoires waarderen zij wastafel, douche, bad en bidet op. Allerlei greepvarianten en verschillende uitvoeringen bieden u nieuwe vormgevingsvrijheid. Laat uw badkamer schitteren met fijnzinnige accenten in goud-optiek.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt