AddStoris: Alles altijd mooi en binnen handbereik

Passend toebehoren van hansgrohe bij de fontein.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

Maak uw badkamer af!

U bent op zoek naar passend toebehoren voor uw badkamer? U houdt ervan als rond fontein, wc, douche en bad alles één geheel vormt? Van handdoekrek tot zeepdispenser: Met AddStoris biedt hansgrohe u een ruim assortiment aan accessoires voor een harmonieuze wellnessoase. Toebehoren dat perfect bij uw behoeften en uw badkamerdesign past.  

Holistisch badkamerdesign met stijlvolle accessoires in zes kleuren

Tandenborstel en -pasta, vloeibare zeep en washandje, scheermesje en dergelijke: Waar laat u alle dingen die u elke dag in de badkamer gebruikt? Waar vinden deze essentiële producten een geschikte plaats die u ook esthetisch tevredenstelt?

AddStoris is het antwoord op alle vragen over opbergruimte in uw badkamer

Deze serie accessoires overtuigt met vlak, minimalistisch design – en past perfect bij de hansgrohe mengkranen in uw badkamer. Ook tissuebox of scheerspiegel passen onopvallend in de ambiance. Voor een modern geheel waarin alles optisch bij elkaar past zonder een overladen indruk te maken.

Accessoires in speciale uitvoeringen: mooi, praktisch, veelzijdig

Leef u uit en maak uw badkamer compleet met weinig moeite. U kunt het AddStoris programma geheel naar eigen wens combineren met uw badkamerdesign. hansgrohe biedt het toebehoren in zes verschillende kleuren aan. En zo vullen deze accessoires onze gekleurde FinishPlus mengkranen en douches bijzonder goed aan. Om u te inspireren tonen wij u een paar mooie combinaties in de fotogalerij.

De pluspunten van AddStoris op een rij

  • Geniet van meer functionaliteit, ruimte en opbergruimte rond de fontein, wc, douche en bad.
  • Het strakke, rechtlijnige AddStoris design past perfect in elke moderne badkamer.
  • Wanneer u dit toebehoren aan uw hansgrohe badkamerinstallaties toevoegt, krijgt u een sfeervol totaalbeeld waarin alles met elkaar harmonieert.
  • Kies uit zes verschillende oppervlakken het passende voor uw badkamer.
  • Het volledige productassortiment is makkelijk te installeren en overtuigt met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
  • AddStoris producten zijn de ideale partner voor het FinishPlus assortiment van hansgrohe.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt