Nieuwe hansgrohe producten 2019

De allrounder voor veilig douchen: Croma E

De badkamer vormt in het dagelijks gezinsleven het hart van het huis. Maar het is niet altijd even makkelijk om te ontspannen en het ook leuk te hebben met de kinderen. Er is namelijk niets veilig voor kleintjes die met hun grijpgrage handjes overal aanzitten: de badeend, de handdouche, maar ook de hete douchestraal. Gelukkig biedt de nieuwe hansgrohe serie Croma E nu de uitkomst: zo kun je je kinderen met een gerust hart laten genieten van een heerlijke douche. Croma E: veilig voor kinderen, mooi voor de badkamer.

De allrounder voor de gezinsbadkamer

Veilig en mooi douchesysteem: Croma E beschermt kleine ontdekkers tegen te hete handen. Plonzen met plezier voor hen, maar ook voor jou.

n

Douchen met Croma E: Veilig, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd

Croma E, dat betekent: een ruim doucheassortiment met hypermoderne functies in een aantrekkelijke prijsklasse. De nieuwe, geoptimaliseerde douches overtuigen meteen op meerdere fronten. Croma E douches zijn namelijk niet alleen praktisch, maar ook mooi en vakkundig gemaakt van hoogwaardige materialen.  Zo beleef je duurzaam doucheplezier voor het hele gezin!

CoolContact beschermt grijpgrage handjes

Met deze nieuwe koeltechnologie in de douchethermostaat Ecostat E lopen nieuwsgierige kinderen zeker geen gevaar meer in je huishouden. Warm en koud water kruisen elkaar namelijk niet. Zo wordt de thermostaatbehuizing niet warm, maar blijft langdurig koel en veilig. Want met CoolContact wordt het instromende koude water in het inbouwdeel zo geleid dat het meteen achter de hele voor- en achterkant langs in de richting van de thermostaatkardoes stroomt. Het hete water wordt daarentegen direct uit de wandaansluiting naar de kardoes geleid. Extra veiligheidsfunctie: met de SafetyStop bij de greep van de thermostaat wordt voorkomen dat er onverwacht heet water uit de douche komt. 

Zo wordt douchen en in bad gaan kinderspel: klik door de functies van de hansgrohe doucheserie Croma E

Croma E: onze best verkochte douche met een nieuw design

Niet te missen: de grote Croma E hoofddouche die van het douchen met een volle, zachte RainAir-straal een bijzondere ervaring maakt – ook voor de kleinsten. De hoogwaardige straalplaat van metaal kan in een hoek worden versteld – voor meer bewegingsvrijheid. De plaat heeft heldere vlakken en is bij de hoeken licht afgerond. hansgrohe noemt dat het SoftCube-design. Daar past de Croma Select handdouche perfect bij. Rond of met afgeronde hoeken: met de drie straalsoorten SoftRain, IntenseRain en Massage wordt voor individuele douchemomenten gezorgd. Ook kinderen kunnen met de Select-knop heel eenvoudig van straalsoort wisselen.

hansgrohe douchefuncties voor groot comfort en nog groter doucheplezier


De productlijn Croma: dat zijn stevige douches van hoge kwaliteit made by hansgrohe, wat ook aan de Comfort-technologieën te zien is. Met het nieuwe schuifstuk bij de showerpipe kan de handdouche eenvoudig worden verschoven en op de juiste hoogte worden ingesteld. Heel handig met één druk op de knop – met één hand, makkelijker dan ooit.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt