Hond geniet van een wasbeurt met hansgrohe DogShower.
DogShower

De hondendouche wordt een wellnesservaring voor viervoeters

Je houdt van je hond en wilt niet dat je trouwe gezel tijdens het wassen of afspoelen volledig gestrest is? Je wilt toch zeker alleen maar het beste voor je hond: welkom bij een revolutie in het wassen van honden. De hansgrohe DogShower aait jouw viervoeter met water schoon. De nieuwe hondendouche laat grote en kleine honden volledig ontspannen - en ook het baasje aan hun zijde.

DogShower handdouche voor de hond 150 3jet met massagenoppen

  • Drie straalsoorten voor een zachte verzorging en een efficiënte reiniging
  • Zachte sproeiers met noppen borstelen met water en masseren tegelijkertijd
  • WaterBoost: individuele grotere waterstroom met één druk op de knop
Honden wassen met wellness
Straalsoorten
Straalsoorten

Honden wassen met wellness

Je hebt de keuze uit drie straalsoorten: een zachte sproeistraal voor de vacht die reinigt en de rug masseert tegelijkertijd, een douche voor de benen en een monostraal voor de poten. De zachte en stille straalsoorten kalmeren de hond en zijn ook geschikt voor gevoelige en moeilijk bereikbare plaatsen.


Een eenvoudig te reinigen hondenborstel
QuickClean
QuickClean

Een eenvoudig te reinigen hondenborstel

Na het wassen van de hond kun je de borstelachtige sproeiers van siliconen heel makkelijk reinigen: de lange noppen hebben een grotere diameter dan andere borstels en zijn flexibel. Daardoor wrijft u laatste vuil- en zeepresten gewoon weg.


DogShower past in een handomdraai
UniversalFit
UniversalFit

DogShower past in een handomdraai

In de badkamer moet het snel gaan, maar je normale handdouche is nog op de doucheslang aangesloten? Verander heel eenvoudig van handdouche: met een optionele adapter sluit je de DogShower makkelijk op de slang aan en na de wasbeurt wissel je gewoon opnieuw.     


Met één hand van straalsoort wisselen
Select
Select

Met één hand van straalsoort wisselen

Wissel met de Select-knop heel eenvoudig tussen de drie straalsoorten. Dat gaat heel makkelijk met één hand en zorgt voor harmonisch vloeiende douchesessies.

met één druk op de knop

Waterhoeveelheid individueel aanpassen
WaterBoost
WaterBoost

Waterhoeveelheid individueel aanpassen

Bij DogShower kan de hoeveelheid water tijdens het wasswn heel eenvoudig individueel worden aangepast: met één druk op de knop verhoog je de doorstroom tot 9 l/min voor efficiënt uitspoelen. Zelfs hardnekkig vuil wordt op deze manier gemakkelijk verwijderd.


Wissel makkelijk tussen je eigen douche en de DogShower

Douchekoppen uitwisselen met één klik

 snelkoppeling DN15

  • maakt het mogelijk om snel en makkelijk van handdouche te wisselen
  • van kunststof

Anti-stress-programma voor hond en baasje 

De hondenwasbeurt in jouw badkamer eindigt chaotisch? En de tuinslang is de grote vijand van jouw huisdier? De hansgrohe DogShower, ook bekend als Furly DogShower, werd in samenwerking met hondenexperts en -psychologen ontwikkeld. Het massage-effect van de straalopeningen doet denken aan het aaien van de rug terwijl de hond geniet van een ontspannende douche-ervaring.

Wat spreekt voor de hansgrohe DogShower:
  • Ontspanningsprogramma. De zachte, stille straalsoorten en massagenoppen verminderen de stress bij het afspoelen.
  • Heel eenvoudig tussen de drie straalsoorten wisselen. Met de Select-knop met één hand voor harmonisch vloeiende douchesessies. Dat is heel makkelijk net zoals bij de hansgrohe douches voor de baasjes.
  • Efficiënt schoonmaken: met één druk op de knop kan de waterhoeveelheid tot 9 l/min worden verhoogd.
  • Ergonomie: de vormgeving van de straalplaat past zich aan het lichaam van de hond aan. De ergonomische greep ligt goed in de hand.
  • Eenvoudige installatie. De DogShower past op de standaardaansluiting voor de handdouche.
nu kopen
Vind een gespecialiseerde dealer

Hondenliefhebbers aan het woord: feedback over DogShower 

„Na onze missie „vieze hond“ heb ik de @hansgrohe_dogshower getest. Voor een dikke, lange vacht is het een echte opluchting bij het wassen! De borstelharen maken het gemakkelijk om vuil en schuim af te spoelen en uit te borstelen. Het douchen van de hond is echt aangenamer.“   
@luke_goes_online

„We mochten de douchekop van @hansgrohe_dogshower testen en zijn ontzettend enthousiast! Dankzij de noppen wordt de vacht snel helemaal nat. De hond douchen was nog nooit zo makkelijk als met de DogShower! Zelfs mijn man is enthousiast en was verbaasd hoe snel Laila’s dikke vacht nat was en hoe goed we de shampoo konden „uitborstelen“! We kunnen de DogShower zeker aanbevelen!“ 
@dailyscarlett_

„Ik ben meer dan enthousiast. Yuki heeft zo'n dikke vacht, onze normale douchekop is daarvoor te zwak. Er zaten constant shampooresten in zijn vacht. Met de monostraal kunnen het gezicht en de voetzolen perfect worden gereinigd. Voor de rest van het lichaam, heb ik de complete sproeiers gebruikt. Daarmee was het super easy om de shampoo uit zijn vacht te krijgen. Ik ben er erg blij mee, het maakt het wassen zo veel makkelijker. Het installeren van de douchekop is trouwens ook heel eenvoudig en kan in minder dan een minuut.“ 
@yuki_thesnowdevil

„Met de speciale douchekop krijg je dichte ondervacht in een mum van tijd nat dankzij de lange siliconen noppen.“
@behuetet_geliebt

„De douchekop van @hansgrohe_dogshower maakt het wassen van honden veel makkelijker. Hij is er speciaal voor ontwikkeld en helpt om niet alleen de modder maar ook de shampoo grondig uit de vacht te spoelen. U kunt hem prachtig met één hand bedienen, tussen drie straalsoorten switchen en met de andere hand je hond vasthouden“ 
@littleblueheart_

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt