Kinderdouche Jocolino: nu wordt het wild in de badkamer!

Douche voor kinderen: Jocolino van hansgrohe, douchekop met krokodil.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

Maak van je badkamer de schoonste speelplek ter wereld

Stromen bij jou thuis niet alleen water, maar ook vaak tranen? Veel kinderen brengen niet graag tijd in de badkamer door – en het geduld van ouders wordt op de proef gesteld. Met Jocolino worden dagelijkse uitdagingen kostbare familiemomenten door kinderen met water te laten spelen. De handdouche met de schattige douchekop die lijkt op een dier is namelijk een hit bij kinderen en richt hun aandacht op iets positiefs.

Kinderdouche Jocolino: de perfecte douche voor kinderen.
Met deze kinderdouche van hansgrohe verruil je tranen voor vrolijke momenten onder de douche of in bad. Want Jocolino maakt een verplicht nummer kinderspel.

3 dierendesigns, 2 straalsoorten, 1 gelukkig gezin

Een uitkomst voor gezinnen met kinderen die bang zijn voor water: kinderen zijn net zo dol op de kinderdouche Jocolino van hansgrohe als op een knuffel. En zo hoeven ouders met de kinderdouche niet langer op te zien tegen kinderen die tegenstribbelen in de badkamer. Nee, hiermee wordt het zelfs leuk om de kinderen te wassen. Het leukst is natuurlijk als papa of mama op de badrand zit en daarbij avonturen over de zebra, leeuw of krokodil vertelt.

Dat maakt de kinderdouche Jocolino beestachtig goed

  • Beestachtig leuk. De kinderdouche Jocolino is verkrijgbaar in drie geliefde dierenmotieven: krokodil, zebra en leeuw. Met wiebeloogjes voor nog meer plezier.

  • Beestachtig licht. Zelfs kleine kinderhanden kunnen de slanke, ergonomische handgreep perfect vasthouden.

  • Beestachtig zacht. Jocolino heeft twee straalsoorten waar je makkelijk en veilig tussen kunt overschakelen door aan de geïsoleerde greep te draaien. De Rain-straal is zacht en weldadig en met MonoRain spoel je shampoo zo efficiënt uit dat er niets in de ogen terechtkomt.

  • Beestachtig hoogwaardig. De kinderhanddouche is 'Made in Germany' en vervaardigd in de topkwaliteit van hansgrohe. De douche voor kinderen is heel makkelijk los en vast te schroeven.

  • Beestachtig ontspannend, ook voor de ouders. Geen tranen, geen driftbuien, maar badkamer- en douchebelevingen met stralende kinderogen.

Meer producten en nieuwe hansgrohe producten leren kennen

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt