Designkranen met krachtige uitstraling

Modern. Exact. Indrukwekkend. Metropol.

Met de Metropol kranenserie wordt helderheid in de badkamer opnieuw gedefinieerd. Dit zal bij iedereen in de smaak vallen, die van strak, expressief design houdt. Want door de geometrische lijnen is Metropol in elke moderne ambiance een onvergetelijke verschijning. Laat u hier inspireren: van de schoonheid en veelzijdigheid van de jongste hansgrohe serie.

Nieuwigheid door hansgrohe: Metropol-badkuipen.
U kunt kiezen uit vijf verschillende uitloophoogtes \(ComfortZone\): van 100 tot 260 mm hoogte.

Karakteristiek design

Met zijn exacte, stijlvolle vormgeving staat de Metropol kranenserie voor hoogwaardig badkamerdesign en exclusief individualisme. Zijn stijlvolle, geometrische silhouet brengt highlights aan op de wastafel, in de douche en bij het bad. Grepen en uitlopen zijn door middel van parallelle lijnen harmonieus op elkaar afgestemd. Metropol mengkranen verrassen met hun variantenrijkdom. En dat betekent voor u: veel speelruimte voor het bereiken van uw voorkeursvormgeving en -bediening.

Metropol wastafelmengkranen

U kunt kiezen uit drie greepvarianten:

  • royale, elegante hendelgreep;
  • fijn uitgevoerde beugelgreep;
  • minimalistische Select-greep voor de intuïtieve bediening met één druk op de knop.

Houdt u van veel vrije ruimte? Met de wastafelmengkranen in vijf verschillende hoogtes vindt u voor elke wastafel de optimale aanvulling – en definieert u uw persoonlijke ComfortZone. De mengkraan 100 is ook met een langere uitloop verkrijgbaar: Hierdoor verkrijgt u extra comfort aan de wastafel.

Een esthetisch hoogtepunt met ruimtebepalend karakter is de vloergemonteerde wastafelmengkraan, die vrij achter of naast de wastafel gepositioneerd wordt. Ook een eyecatcher: de 3-gats wastafelmengkraan met zijn afzonderlijke bedieningselementen in parallelle perfectie en met twee ComfortZones

Markante bezienswaardigheden in de douche en bij het bad

Ook met uw douche- en badmengkranen laat de meest recente hansgrohe kranenserie een ambiance ontstaan, die elke badkamer in een plek vol karakter transformeert.

Doucheplezier met Metropol

Het design van de Metropol kranenserie met zijn exacte contouren wordt ook in de douche voortgezet. Markant: de ééngreeps opbouwmengkraan die uw water stijlvol en betrouwbaar regelt. De minimalistische inbouwkranen zijn leverbaar met twee greepvarianten: met hendel en beugel. Wat perfect bij Metropol past: de vierkante hoofddouche Raindance E. Voor uniform geometrisch design en doucheplezier deluxe.

Baden met Metropol

De moderne Metropol mengkranen zijn optische en functionele highlights bij elk bad. Met alle varianten kunt u vele jaren in hogere designsferen baden! De royale baduitloop is het tegendeel van ‘gewoontjes’ en valt in de smaak door zijn prominente, heldere oppervlak. De platte inbouwbesturing is een tijdloze verschijning in minimalistisch, vierkant design. Eveneens om verliefd op te worden: de vloergemonteerde badmengkraan bij het vrijstaande bad. Hiermee maakt u een uniek statement. Uw gasten zullen verrast zijn.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt