Douchebediening voor grote regendouches

RainSelect: omschakelen naar pure ontspanning

Jouw doucheplezier is maar één klik verwijderd: met RainSelect kan waterbeleving comfortabel met maar één product worden geregeld. Schakel intuïtief met een knop om tussen de straalsoorten van uw hoofddouche of naar de handdouche. Ook de gewenste temperatuur en het watervolume kunnen met RainSelect heel eenvoudig geregeld worden. Het hoogwaardige design van glas en metaal past perfect in de moderne badkamerinrichting.

Douchebediening voor grote douchekop: hansgrohe RainSelect.
Met RainSelect kies je comfortabel en intuïtief tussen de functies en straalsoorten van je hoofddouche.

De schakelcentrale voor ontspannen douchen

Met zijn lekker grote knoppen van veiligheidsglas, omlijst door glanzend metaal, is RainSelect het intuïtieve bedieningselement voor de hoogste eisen. Het tijdloze design versmelt dankzij de geringe opbouwhoogte met de wand en voegt zich harmonieus in de exclusieve badkamer. Met zijn rechtlijnige vormen en afgestemde materiaalsoorten kan RainSelect perfect met Rainmaker Select hoofddouches worden gecombineerd en biedt hij optimaal bedieningscomfort voor individueel doucheplezier.

Tijdloos elegante douchebediening met hoog comfort

Wil je een intensieve douche-ervaring met uw persoonlijke comforttemperatuur en waterhoeveelheid? RainSelect maakt intuïtieve douchebediening mogelijk: met grote knoppen en draaigrepen.

  • De knoppen (70 x 70 mm) met hun slijtvaste symbolen zijn begrijpelijk en eenvoudig te bedienen. Voor de regeling van waterhoeveelheid en -temperatuur gebuik je de ergonomische pingrepen van metaal.
  • Met twee tot vijf knoppen biedt RainSelect exact dat bedieningscomfort, dat bij het uitgezochte douchesysteem past: afgestemd op het aantal straalsoorten van uw hoofddouche en op de handdouche van jouw keuze. De geïntegreerde temperatuurregeling zorgt voor veilig en doorlopend genieten, terwijl de waterhoeveelheid op elk moment gevarieerd kan worden.
  • Douchehouder: in de FixFit douchehouder van metaal (met geïntegreerde slangaansluiting) kan de handdouche binnen handbereik worden geplaatst.
  • Materiaal- en oppervlakvarianten zijn perfect op de Rainmaker Select hoofddouches afgestemd evenals op de mengkranen uit de hansgrohe serie PuraVida. Kies uit wit/chroom, zwart/chroom en chroom.
  • Heldere vormgeving: met RainSelect creëert u een opgeruimd uiterlijk in een badkamer met doorlopende designtaal. RainSelect is er ook voor het bad.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt