Een ervaring van het hoogste niveau: Rainfinity

hansgrohe PowderRain in the Rainfinity overhead shower.
Bekroond met designprijzen

Rainfinity: De nieuwe wellnessdouche met hypermodern design

Ben je op zoek naar een hypermoderne douche die dagelijks voor een verkwikkende douche-ervaring zorgt? Ontdek dan hier Rainfinity, de nieuwe serie douches van hansgrohe voor veeleisende wellness- en designliefhebbers, die nu al verschillende designprijzen op zijn naam heeft staan. Dankzij de speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, wordt je dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring.

PowderRain uit de Rainfinity-hoofddouche. PowderRain
Intense PowderRain uit de Rainfinity-hoofddouche. Intense PowderRain
RainStream uit de Rainfinity-hoofddouche. RainStream

Volledige ontspanning voor veeleisende wellness- en designliefhebbers

Je badkamer is je eigen wellnessoord waar alles draait om ontspannen. Stel je eens voor dat je in de douche van top tot teen wordt omhuld met microfijne waterstralen die je huid strelen – puur genieten en absoluut ongeëvenaard. Met de Rainfinity-designdouches ervaar je zo'n verkwikkende douche voor alle zintuigen zelf. Dit ontstaat a) door PowderRain, de straalsoort met stralen van verschillende intensiteit die uit b) gewelfde straalplaten met nieuw ingedeelde openingen worden geleid. Dit resulteert c) in individuele wellnessmomenten en een gevoel van volledige ontspanning. Deze nieuwe wellnessdouche van hansgrohe zorgt voor een compleet nieuwe douche-ervaring.

De nieuwe designstandaard: douchen onder een hypermoderne douche

Het Rainfinity-design is optisch hoogstaand. De grote hoofd- en handdouches brengen met de moderne, gekleurde oppervlakken en de straalplaat met subtiele structuur meer huiselijkheid in de badkamer. De matwitte kleur van de douches staat mooi in contrast met de grafietkleurige straalplaten. Ook de nieuwe showerpipe is een ware blikvanger in de doucheruimte. Deze zorgt met de hoofddouche, de handdouche, de planchets en de aparte inbouwbediening voor moderne accenten. Met Select kun je makkelijk en intuïtief tussen de straalsoorten wisselen.

Het regent goud: Rainfnity sleept verschillende designprijzen in de wacht

​​​​​​​Zo veel superlatieven heeft geen enkele andere hansgrohe productlijn ooit ontvangen: De iF GOLD AWARD, de Red Dot Award Best of Best, de Iconic Awards "Innovative Interior" en Best of Best maken Rainfinity tot een nieuw icoon in de wereld van badkamerdesign. Zo onderbouwt de jury van het International Forum Design haar keuze: "Rainfinity fascineerd met heldere lijnen en waanzinnige kwaliteit. De verfijnde vormgeving interpreteerdt bekende geometrische vormen op een spannende manier en ontwikkeld een eigen vormentaal."

Ontdek Rainfinity in al zijn facetten

Zo ziet douchen met Rainfinity eruit

Rainfinity: designdouches in verschillende vormen en functies

Ultiem genot voor alle zintuigen en trendsetter op het gebied van minimalistisch badkamerdesign: Rainfinity overtuigt over de hele linie. Met de grote ronde handdouche (Ø 130 mm) of de minimalistische staafhanddouche. Of met de veelzijdige schouderdouche waarmee gezicht en haren droog blijven. En wat dacht je van de hoofddouche met nieuwe wandaansluiting die in een hoek kan worden versteld en de douche-arm overbodig maakt?  De nieuwe productlijn Rainfinity is beschikbaar vanaf juli 2019.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt