Nu ook in de badkamer

hansgrohe sBox: alles mooi opgeruimd bij het bad

Voor veel mensen is een bad een oase van rust – een plek waar we ons kunnen terugtrekken, we kunnen genieten en energie kunnen tanken. Hoe mooier en comfortabeler de omgeving is, des te meer we kunnen ontspannen. De hansgrohe sBox bad zorgt ervoor dat een momentje voor onszelf zowel voelbaar als optisch ongestoord is. Loshangende doucheslang? Voorgoed verleden tijd. Geniet van het mooie uitzicht en meer bewegingsvrijheid.

hansgrohe sBox: een doucheslang die in de badrand kan worden verzonken.

hansgrohe sBox bad: zorgt voor veel plezier. Neemt weinig ruimte in.

Een doucheslang die onzichtbaar in de badrand verdwijnt als je deze niet nodig hebt, is makkelijk en zorgt voor een aantrekkelijk geheel. De slang wordt opgewikkeld en wacht daar tot het volgende gebruik. Trek de slang er snel en makkelijk weer uit om een bad te nemen of je af te spoelen. Als u wilt kan de slang tot wel 1,45 meter worden uitgetrokken. De slang is ongelooflijk makkelijk in gebruik en er is weinig trek- en houdkracht voor nodig. Met de hansgrohe sBox bad is de slanggeleiding bij het bad gecontroleerd, beschermd en veilig. De doucheslang verdraait niet.

Ziet er aantrekkelijk uit en geeft het bad meer individualiteit

Aan de buitenkant is alleen de metalen rozet van de sBox bad te zien. Je kunt daarbij kiezen uit twee aantrekkelijke designs voor de rozet: rechthoekig of ovaal – afhankelijk van wat beter bij je badkamerkranen past. Een voordeel daarbij is de eenvoudige reiniging: de gladde oppervlakken zijn onderhoudsvriendelijk. Met de sBox bad plaats je de handdouche naar wens individueel bij de badrand. De douche kun je dan apart kiezen. Waar je voor kiest, is een kwestie van smaak. De sBox bad kan worden gecombineerd met alle gangbare douche- en badmodellen als de badrand breder is dan 100 mm.

Mooie oplossing bij een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer 

De sBox bad is een hoogwaardige oplossing voor de installatie van een bad bij een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer. Het slimme hansgrohe katrolsysteem kon eerst alleen in de keuken worden gebruikt, waar het voor orde in de spoelbakonderkast zorgt. En het zorgt ervoor dat de slang van een uittrekbare vuistdouche makkelijk naar binnen en buiten kan glijden. Het gesloten alles-in-éénsysteem vervangt bij inbouwinstallaties in de badkamer het badsysteem Secuflex dat eerst werd gebruikt.

sBox bad: achtergrondinformatie voor iedereen die precies wil weten hoe het zit

Het slangoprolsysteem voor het bad wordt door de sanitairinstallateur snel en makkelijk geïnstalleerd. De installateur zelf is daar blij mee, want de installatie in twee niveaus met basisdeel en inbouwdeel maakt zijn werk makkelijker. De installateur verzinkt de sBox bad volledig in de bad- of tegelrand. In de ondergrond is daarom weinig ruimte nodig. Nog een pluspunt van het gesloten systeem is dat er heel weinig onderhoud nodig is.

 
Video met voordelen: sBox bad
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt