TÜV-gekeurde greep voor alle generaties

Unica Comfort: Badgreep & glijstang – verenigd in één product

Moet je badkamer toekomstbestendig worden? Met de TÜV-goedgekeurde Unica Comfort glijstang en badgreep inclusief handige accessoires kan de badkamer voortreffelijk gerenoveerd, aangepast en klaar voor de toekomst worden gemaakt. Met name als in het huishouden senioren, kinderen of mensen met een handicap leven. Glijstang, badgreep en voetensteun zijn modern vormgegeven en voldoen aan alle eisen.

Veilige en esthetische showset voor het hele gezin.
De nieuwe Unica Comfort serie staat garant comfort en TÜV-gekeurde veiligheid voor alle generaties.

Meer veiligheid en grip voor de hele familie

Onze behoeften in de badkamer veranderen al naar gelang de levensfase: kinderen komen – en gaan weer uit huis. Beperkingen in de mobiliteit kunnen de oorzaak zijn van andere gewoonten. Naarmate we ouder worden, zijn we lichamelijk meer onzeker. Anderzijds wonen hulpbehoevende ouders mogelijk bij ons in huis. Wat wij zeker niet in elke nieuwe fase willen doen: de complete badkamer opnieuw vormgeven. Wat blijft: onze behoefte aan smaakvol design en bedieningscomfort.

De nieuwe doucheserie Unica Comfort biedt elke generatie meer comfort, grip en flexibiliteit. Met TÜV-geteste veiligheid zorgt zij voor aanzienlijk minder uitglijgevaar in douche en bad. Hierbij fungeren alle producten ook als gecertificeerde badgrepen.

Dit spreekt allemaal zeer voor de nieuwe Unica Comfort serie

  • De robuuste glijstangen zijn verchroomd en 25 mm dik. Zij bieden een veilige grip tot 200 kg.
  • Een 250 mm breed planchet van hoogwaardige kunststof biedt veel ruimte voor douchebenodigdheden. Praktisch: gewoon verwijderen om te reinigen.
  • Een tweede douchehouder zorgt ervoor, dat de handdouche ook zittend gemakkelijk binnen handbereik is – vanuit het bad of vanaf een douchekruk.
  • De veilige badgreep Comfort en de antislip-voetensteunen Comfort leveren betrouwbare diensten. Beide artikelen kunnen ook afzonderlijk worden besteld. De badgreep is bij sommige glijstangen en douchesets inbegrepen.
  • Met Unica Comfort kies je voor hoogwaardig design: tijdloos en modern harmonieert het assortiment met elke badkamerambiance.
  • Je zult lang plezier hebben van de hoogwaardige materialen. De chroomoppervlakken van alle componenten glanzen stijlvol en zijn eenvoudig te reinigen.

Wie heeft de glijstang uitgevonden? Hans Grohe.

‘Unica’ staat voor velen synoniem met 'glijstang’. Hans Grohe heeft deze in 1953 uitgevonden. Sindsdien werd het origineel uit het Zwarte Woud continu verder ontwikkeld en met handige extra's uitgerust.

De Unica Comfort doet wat hij belooft: je hebt de keuze uit comfortabele douchesets, glijstangen, badgrepen en voetensteunen. Om geschikt te zijn voor alle inbouwsituaties, is er een rechts- en een linksvariant . Afhankelijk van je individuele behoeften is de glijstang verkrijgbaar in de lengtes 0,65 m, 0,90 m of 1,10 m. Tijdens het douchen zet je de handdouche gewoon op de door jou gewenste hoogte; desgewenst verschuif je hem in drie dimensies(90°-neigingshoek, schuif zwenkt naar links/rechts en naar boven/onderen). Of je gebruikt eenvoudig de tweede douchehouder.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt