betaalbare kwaliteit in twe designs

Lichte badkamer met Vernis Blend bij de wastafel.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

Passend voor elke badkamer

Ontdek bij Vernis tijdloos-elegante mengkranen met een bijpassend doucheassortiment. Je hebt je doel bereikt: met keuze uit twee universele designs kun je de badkamer in elke gewenste stijl inrichten, of dat nu minimalistisch of elegant is. Wil je met een trendkleur jouw smaak tot uiting laten komen? Naast chroom heb je met het stijlvolle oppervlak mat zwart nog meer speelruimte voor jouw eigen accenten. Vertrouw op de kwaliteit van hansgrohe.

Ingetogen elegantie of opvallende geometrie

Geometrische wastafelmengkraan Vernis Shape, matzwart.
De geometrische ééngreeps mengkraan Vernis Shape in matzwart voert jouw eigen stijl bij de wastafel door. Het oppervlak maakt een consistent design mogelijk.

Richt jouw badkamer in één stijl in en kies daarbij uit een breed assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je combineert Vernis van de wastafel en de douche tot het bad. Op zoek naar de ideale stijl voor jouw badkamer? Laat je door twee universele designvarianten overtuigen en ga voor:

  • Het harmonieuze design van Vernis Blend heeft met zijn rondingen een moderne en elegante look. De vloeiende vorm is een lust voor het oog en voelt aangenaam aan.
  • De geometrische variant Vernis Shape met precieze randen rondt een minimalistische maar opvallende badkamerinrichting perfect af.

Het modieuze FinishPlus oppervlak mat zwart zorgt bij een deel van het assortiment voor meer vormgevingsmodelijkheden. 

Meer nieuwe hansgrohe producten leren kennen

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt