WallStoris: individueel – makkelijker dan ooit

Opbergsysteem van hansgrohe voor douchebenodigdheden.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

The wall is yours

Hoe opgeruimder een huis is, des te prettiger jij je erin voelt. Want harmonieuze en geordende omgevingen hebben een kalmerende invloed op ons als mens en verhogen de wellnessfactor. WallStoris is het flexibele opbergsysteem voor innerlijk evenwicht. Een huurdersvriendelijk systeem dat je gemakkelijk kunt vastplakken, zonder in de wand of in tegels te boren – zoals jij wilt.

Ciao chaos, vaarwel ruimteproblemen!

Het is tijd voor een flexibel opbergsysteem dat voor orde in de badkamerchaos brengt – en jou precies de extra opbergruimte geeft die je nodig hebt. Het WallStoris principe is heel eenvoudig, maar des te individueler: neem een rail, lijm hem vast en klik er meerdere modules op vast. 

WallStoris: opbergruimte zorgt voor stijl en plezier

Welke accessoires wil je hebben? Opbergmanden, haken voor handdoeken en washandjes, drinkbekers, handdouchehouders enzovoort. Met het opbergsysteem WallStoris kun je jouw badkamer heel persoonlijk vormgeven. hansgrohe biedt het in twee verschillende kleuren aan: mat zwart en mat wit, voor ton sur ton of stijlvolle contrasten. De WallStoris accessoires kunnen ook in het toilet worden gebruikt als houder voor toiletpapier en toiletborstel.

Tot 40.000 combinatiemogelijkheden

Aan de slag: bepaal zelf de lengte van de rail, 50 of 70 cm, en richt je wand in naar jouw smaak en de ruimtelijke omstandigheden. Je kunt de modules met bijna onbeperkte combinatiemogelijkheden samenstellen. Een doe-het-zelfdroom waarin stijlfananaten zich naar hartenlust kunnen uitleven. 

De voordelen van WallStoris in één oogopslag

  • Bewaar jouw benodigdheden op een stijlvolle manier – voor een harmonieuze badkamerinrichting, innerlijk evenwicht en een opgeruimd huis. 
  • Berg alles op wat je in de badkamer nodig hebt: veilig en stevig. De doordachte accessoires van hansgrohe zijn duurzaam en toch betaalbaar.
  • Breng jouw eigen smaak tot uiting. Het modulaire opbergsysteem geeft vrijwel onbeperkte combinatie- en decoratiemogelijkheden. 
  • Deze accessoires kun je tijdbesparend aanbrengen, op elk moment verplaatsen en verwijderen zonder resten achter te laten. Geheel zonder boorgaten, geheel huurdersvriendelijk. Want dankzij de meegeleverde lijmset blijven metaal, glas en tegels onbeschadigd. De rails kunnen natuurlijk ook op de klassieke manier worden vastgeschroefd. 

Meer producten en nieuwe hansgrohe producten leren kennen

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt