Vrouw doucht met Rainfinity, Designflex doucheslang.

Designflex

Ontdek hoe een klein detail alles kan veranderen: het materiaal van de Designflex doucheslang voelt aangenaam en textielachtig aan en geeft je badkamer een moderne spalook. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve vlechttechniek met meerkleurig garen. Goed om te weten: de Designflex doucheslang is 30% lichter in vergelijking met andere hansgrohe doucheslangen en past op alle standaard handdouches. Producten bekijken

Rainfinity handdouche met de fijnste hansgrohe PowderRain.
Geniet van wellnesservaringen van het hoogste niveau met de Rainfinity handdouche en de Designflex doucheslang. De bescherming tegen verdraaien aan het uiteinde van de slang zorgt voor optimaal bedieningscomfort.

Net dat beetje extra voor douche en badkamer

De revolutionaire textiel-doucheslang Designflex maakt je badkamer perfect met een geweldige look en comfort, voelt prettig aan en is duurzaam. Het waterbestendige en waterafstotende materiaal wordt gemaakt van gerecycled PET. Dankzij de strakke vlechttechniek worden meerkleurige garens met elkaar verweven, zodat een changerend patroon met een unieke look ontstaat. Zo wordt Designflex een tijdloos en duurzaam designstuk.

Kies je favoriete oppervlak of combineer op een harmonieuze manier met de FinishPlus oppervlakken van je hansgrohe douches en mengkranen: chroom, Brushed Bronze, Brushed Black Chrome, matzwart en matwit. Designflex is verkrijgbaar in lengtes van 125, 160 en 200 cm en is compatibel met alle standaard handdouches.

Designflex zorgt voor meer bewegingsvrijheid in de douche: de doucheslang is beveiligd tegen knikken en verdraait niet. 

Designerstuk en duurzaam

Elke Designflex doucheslang heeft een verhaal in zijn materialen en wordt in je badkamer als een esthetische update opnieuw tot leven gewekt: het stevige garen wordt gewonnen uit gerecyclede plastic flessen, die als onderdeel van de circulaire economie duurzaam zijn. 

De resistente materialen garanderen de hoogste productkwaliteit en dat je lang plezier zult hebben van je Designflex doucheslang. Waterbestendige en waterafstotende kwaliteit staat garant voor de beste hygiëne en is makkelijk schoon te maken.

Sort by
5  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt