Kleurrijke inrichting met gekleurde mengkranen van hansgrohe.
FinishPlus – 6 gekleurde oppervlakken

Design is maar op één principe gebaseerd – jou

We beginnen onze dag in de badkamer en sluiten de dag daar af – of we nu op het platteland of in de stad wonen, alleen of met meer generaties in één huis. En we willen allemaal graag onze eigen stijl doorvoeren. Kleurrijke inrichting, gekleurde oppervlakken: met FinishPlus breng je statements aan waar je maar wilt. Want het design is maar op één principe gebaseerd – jou. 

FinishPlus kranen en douches van hansgrohe zijn uit voorraad leverbaar - je hoeft dus niet lang te wachten op jouw favoriete kraan of douche!

Kies jouw stijl en kleur Vind een gespecialiseerde dealer

Thuis. Zoveel meer dan alleen 2 kamers, een keuken en een badkamer

Cool of elegant? Ingetogen of extravert? Hoe, met wie of waar je ook woont: hansgrohe begeleidt je door het leven. Met de vijf FinishPlus oppervlaktedesigns geef je je badkamer geheel naar eigen smaak vorm. Met onze producten in matte en metallic tinten kun je je eigen stijl in de badkamer doorvoeren. Zo worden de wastafel, het bad en de douche je favoriete plekken.

Gekleurde kranen en douches? Die moet ik hebben! Vind een gespecialiseerde dealer

#CreateAsYouAre: mooi is waar jij blij van wordt

Dat hansgrohe voor hoogwaardig badkamerdesign met een lange levensduur en voor milieuvriendelijke waterbesparende functies zorgt, is maar het begin. Het gaat er uiteindelijk om hoe je de producten bij je thuis samenbrengt. In de fotogalerij zie je inspirerende interieurvoorbeelden van onze klanten. Wij bij hansgrohe zijn hier ook zwaar van onder de indruk.

FinishPlus: design voor alle situaties

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt