Grotere actieradius bij de spoelbak

Eenvoudig en comfortabel: keukenmengkranen met uittrekfunctionaliteit en hansgrohe sBox

Gebruik water doelgericht en geniet van fraai vormgegeven technologie in het hart van uw keuken. Een keukenmengkraan met uittrekfunctionaliteit zorgt voor een aanzienlijk grotere actieradius. Geniet bovendien van verschillende straalsoorten of water met één druk op de knop. Dat is efficiënte multitasking bij de spoelbak. Het wordt nog comfortabeler met de slimme hansgrohe sBox voor probleemloze kraanhandling.

Actieradius voor multitasking: de sBox maakt alles eenvoudiger

hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctionaliteit bieden aanzienlijk meer flexibiliteit bij het gebruik van water bij de spoelbak. En ze zijn ook nog eens fraai vormgegeven.

  • De uittrekbare vuistdouche of de uittrekbare uitloop vergroten uw actieradius bij de spoelbak aanzienlijk; in combinatie met de sBox zelfs tot wel 76 cm. Dat is bijvoorbeeld handig bij het planten water geven of het vullen van hoge vazen.
  • De uittrekslang, in combinatie met een draairadius, maakt het werk aan een aanrechtelement met twee spoelbakken efficiënter.
  • Dankzij de MagFit-magneethouder glijdt de slang bijna geruisloos terug en fixeert zichzelf weer midden in de kraanuitloop.

Douche of uitloop? Aan u de keuze

Bij hansgrohe keukenmengkranen met uittrekfunctionaliteit heeft u twee mogelijkheden om water bij de spoelbak te gebruiken. Geheel op basis van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit het volgende:

  • een uittrekbare vuistdouche, waarbij eenvoudig tussen twee straalsoorten kan worden gewisseld. Met de normale straal vult u snel en uiterst gericht zelfs grote pannen, vazen etc. De extra douchestraal is geschikt voor het grondig schoonmaken en afspoelen van fruit, groente of vis. De bediening verloopt ergonomisch, omdat u met een hand van straalsoort kunt wisselen, terwijl het water stroomt;
  • een uittrekbare uitloop voor een gevoelsmatig eenvoudige waterbediening met Select-functie. Met een hand kunt u water met één druk op de knop aan- of uitzetten: dat kan zelfs makkelijk terloops met een handrug of elleboog. De mengkraangreep blijft hierbij geopend en houdt de watertemperatuur en -hoeveelheid constant.

Alle keukenmengkranen met uittrekfunctionaliteit

Zo eenvoudig kan de uittrekbare vuistdouche worden bediend

hansgrohe sBox voor eenvoudig gebruik van een uitschuifbare douche.

hansgrohe sBox: voor een opgeruimde keukenonderkast

Opbergruimte-check voor de klassieke keukenonderkast: veel benodigdheden voor keuken en huishouden, van afwas- en schoonmaakmiddelen tot aan een emmer moeten een zeer beperkte ruimte delen. De hier opgeborgen objecten hinderen de omlaag hangende slang van uw uittrekbare vuistdouche maar al te makkelijk. De sBox maakt hier korte metten mee. Hij biedt praktisch comfort dankzij een duidelijke indeling. De slang laat zich heel gemakkelijk uit zijn box trekken of juist weer oprollen. In de sBox kan hij niet vastklemmen of beschadigd raken. Het slanggewicht wordt geluidsarm geleid en is binnenin de box veilig voor hindernissen die zijn werking zouden kunnen blokkeren.

Een duurzame box die eenvoudig te monteren is

De sBox biedt dus comfort op dagelijkse basis bij gebruik van een uittrekbare vuistdouche of slang. En de veilige bescherming binnen de box houdt de watervoerende slang lang functioneel. Zelfs in de kleinste onderkast is er voldoende ruimte voor de sBox. De platte en slechts 52 cm hoge box kan ook in beperkte ruimtelijke omstandigheden, in de hoek of in lage onderkastmeubels gemonteerd worden.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt