06-09-2018

Sneller, mobieler, mooier: hansgrohe.nl vernieuwt!

Na ons hoofdkantoor gaat ook onze website verhuizen. Per 6 september gaan van http://www.hansgrohe.nl naar https://www.hansgrohe.nl. En bij een nieuw adres hoort ook een nieuwe inrichting Wat vind jij ervan?

Uitvoerformaat van de nieuwe website van het merk hansgrohe.
informatie en inspiratie rondom begerenswaardige producten: via www.hansgrohe.de kan men altijd en overal aan de slag.

Gebruiksvriendelijk, inspirerend, gepassioneerd

Keuken en badkamer zijn wat betreft inrichting uiterst interessante woonruimtes. Het premium merk hansgrohe ondersteunt klanten, maar ook branchepartners zoals sanitairprofessionals, planners en architecten per direct met een compleet vernieuwde website: www.hansgrohe.nl.

Op onze nieuwe website vind je meer productspecifieke informatie(ook BIM Data en 2D tekeningen), productafbeeldingen in verschillende kleuren en inspiratietools die je helpen de juiste keuze te maken. Daarnaast zullen de video’s en afbeeldingen op onze website makkelijker te delen zijn, is de website beveiligd met een SSL-certficaat en kun je de dealers vinden op basis van de locatie waar je op dat moment bent. Dus ook als je onderweg bent. Ook trend- en nieuwspagina's nodigen graag uit tot een frisse vormgeving van badkamer en keuken. Zo kunnen designliefhebbers thuis aantrekkelijke en uiterst functionele comforteilanden inrichten. En dat gemakkelijk vanuit de stoel.

Vind je inspiratie op je computer, tablet of smartphone

Niet alleen de topproducten van de iF-designaanvoerder uit de sanitairbranche nodigen uit tot surfen op de nieuwe merkenwebsite. Ook de gebruikersvriendelijkheid, servicegerichtheid en optimale vormgeving voor mobiele eindapparaten. Voorbeeld de inspiratietool voor badkamers: Op basis van persoonlijke voorkeuren maakt een generator stijl- en inrichtingssuggesties: van extravagant via natuurlijk huiselijk tot klassiek elegant. De prachtige resultaten kunnen op computers, tablets of mobiele telefoons worden bewonderd. Zo kan er ook onderweg heerlijk comfortabel worden weggedroomd.

Informatieve website met veel service rondom badkamer- en keukenplanning

Naast inspiratie en amusement staat de service rondom het ontwerp in het middelpunt: Zo ondersteunt de badkamer-raadgever iedereen die wil saneren, bouwen of zijn huis wil opknappen om bijpassende douches, mengkranen, besturingseenheden of technologieën te vinden. De keuken-raadgever voorziet van excellente productoplossingen rondom het de spoelbak, het hart van de keuken.

De nieuwe hansgrohe website wordt aangevuld met informatie over de onderneming: de Hansgrohe Groep, diens waarden en carrièremogelijkheden. Voor onze professionele website pro.hansgrohe.nl verandert er nog niets. Voor onze professionele website pro.hansgrohe.nl verandert er nog niets.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt