Vooruitziende blik in alle richtingen

Duurzaam productief, maatschappelijk betrokken en verantwoord

Wie een hansgrohe douche of mengkraan koopt, kan er zeker van zijn dat deze mooi blijft en een lange levensduur heeft. Er zit echter nog veel meer in: van het eerste idee tot aan de verpakking laat de Hansgrohe Group niets aan het toeval over. Er wordt hier grondstofbesparend geproduceerd – te weten op de werkplekken waarbij de mens centraal staat. En het ondernemingsbeleid? Vooruitziend fair.

De Hansgrohe Group: duurzaam succesvol – ook voor jou

Topmerk hansgrohe stamt van een bedrijf dat duurzaam handelen in zijn statuten heeft opgenomen. Langetermijndenken en verantwoordelijk handelen: dat zijn de pijlers van het internationale succes van de Hansgrohe Group. Concreet:

  • Verantwoordelijk handelen
    Hansgrohe denkt en handelt duurzaam in al zijn vestigingen. Dit geldt voor alle productieprocessen en voor de zorgvuldige omgang met medewerkers en grondstoffen.
  • Ondernemingsbeleid
    Bij Hansgrohe staan uitstekende resultaten bovenaan de agenda. Van de basis tot aan de top werkt iedereen aan de succesvolle drieklank van economie, milieu en maatschappij.
  • Maatschappelijk engagement
    Hansgrohe zet zich ook in op gebieden die buiten zijn zakelijke belangen liggen. De onderneming maakt zich sterk voor sociale en ecologische projecten.

Welke voordelen levert dat voor u als klant op?

Je hansgrohe badkamer- of keukenproduct werd milieuvriendelijk en op sociaal rechtvaardige wijze geproduceerd. In je huishouden werkt het betrouwbaar en zo zuinig mogelijk. Het heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. En dat geeft een goed gevoel.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt