Vrouw doucht onder een hansgrohe Rainmaker Select hoofddouche.

Flash Player hier downloaden

Douche onder een echte hansgrohe

The beauty of water

Geen douche is hetzelfde. Probeert u maar eens een douche van hansgrohe. Het verschil kunt u zien en vooral voelen: onze douchekoppen geven volle en zachte douchestralen, zijn heerlijk verfrissend en bieden een vitaliserende massage. Bekijk ons uitgebreide douche-productassortiment met hoofd-, hand- en zijdouches, douchesets en complete douchesystemen. Onze douches bieden tot maar liefst zestien verschillende soorten douchestralen, verschillende formaten en bekroond design. Leer ook de innovatieve Select-technologie kennen, waarmee u met één druk op de knop van douchestraal kunt wisselen. Wedden dat u nooit meer onder een ander douche wilt douchen?

Doucheplezier dankzij innovatieve hansgrohe technologieën:

Een douche van hansgrohe zit vol met innovatieve technologieën die voor meer plezier, ontspanning en comfort tijdens het douchen zorgen. En niet te vergeten: ook voor het besparen en efficiënter gebruik van water biedt een hansgrohe douche u de beste opties.

Alle Hansgrohe douche-technologieën op een rij:

  • Select: doucheplezier met één druk op de knop
  • AirPower: meer doucheplezier dankzij volumineuze, zachte druppels
  • XXL-performance: voor echt groots doucheplezier
  • QuickClean: kalk en vuildeeltjes eenvoudig wegwrijven
  • EcoSmart: tot 60% water besparen met behoud van douchecomfort

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken