Hansgrohe wastafelkraan – rechts in foto explosietekening

Heeft u reserve onderdelen nodig?

Heeft u reserve onderdelen nodig? De onderdelen webwinkel - direct bestellen

Als u een onderdeel nodig heeft voor uw Hansgrohe product, dan vindt u dit in de officiële Hansgrohe onderdelen webwinkel. In de webwinkel vindt u onderdelen voor het complete assortiment kranen, douches, thermostaten, afvoeren en accessoires van de merken Hansgrohe en Axor. U kunt uw product zoeken via de product- of merkcatalogus of door middel van de zoekfunctie rechtsboven in uw scherm. Bestelling en betaling van een onderdeel is eenvoudig. De onderdelen worden alleen geleverd in Nederland.

Naar de onderdelen webwinkel

De onderdelencatalogus op het web – alles snel vinden

De digitale onderdelencatalogus biedt gedetailleerde informatie over de serviceonderdelen van alle Hansgrohe-producten – zowel de actuele als producten die niet meer leverbaar zijn. Montage- en servicehandleidingen, maattekeningen, interactieve explosietekeningen en nog veel meer staan 24 uur per dag online voor u ter beschikking. Onderdelen kunt u bestellen bij een Hansgrohe dealer of uw plaatselijke installateur. Online kunt u de onderdelen bestellen in de webwinkel.

Naar de onderdelencatalogus 

Eenvoudig onderdelen zoeken met de Adobe SVG Viewer plugin

Voor het gebruik van de online onderdelen webwinkel en de onderdelencatalogus is voor oudere webbrowsers de Adobe SVG Viewer plugin benodigd. U krijgt hierover een melding in de websites(onderaan de pagina) als deze nog niet op uw computer geïnstalleerd is. U kunt de plugin ook downloaden via onderstaande link.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>