ShowerSelect thermostaat met handdouche

Flash Player hier downloaden

Douchekraan of douchethermostaat?

Kies uw favoriete bedieningscomfort voor in de douche - handmatig of elektronisch

hansgrohe biedt u een groot aantal douchekranen en thermostaatkranen voor de douche. Voor montage zowel op de muur als in de muur. Voor een snelle renovatie van uw badkamer kunt u uit het veelzijdige aanbod van hansgrohe kiezen voor een opbouw douchekraan of thermostaatkraan die op de bestaande aansluitingen op de wand gemonteerd wordt.

Gaat u voor een grotere verbouwing of complete nieuwbouw van uw badkamer? Denk dan aan inbouwproducten: dankzij het inbouwdeel iBox universal is dit eenvoudig te realiseren en kiest u naderhand een afbouwdeel voor een douchekraan of douchethermostaat. Zo creëert u een doucheruimte waar u veilig bent voor onaangename temperatuurschommelingen, meer bewegingsruimte heeft en kunt genieten van intuïtief bedieningscomfort dankzij fraaie, hoogwaardige kwaliteitsproducten.

hansgrohe top-producten voor u zijn:    

Producten met de intuïtief bedienbare Select-knop:

Fotos
  • ShowerTablet Select 700
  • ShowerSelect Glass inbouwthermostaat
  • Ecostat Comfort opbouw douchethermostaat
  • ShowerSelect
  • ShowerSelect inbouwthermostaat: makkelijk te reinigen
  • ShowerSelect voor drie douchefuncties
  • ShowerSelect voor vier douchefuncties
  • ShowerSelect met Fixfit en Porter
ShowerSelect met glazen oppervlak.

Douchebediening

Hier vindt u alle soorten douchekranen en douchethermostaten van hansgrohe – van een eenvoudige douchekraan en thermostaatkraan op de muur, elegante opbouw thermostaten met een planchet van veiligheidsglas en ruimte voor uw douchespullen tot en met de ultramoderne inbouw douchethermostaten. Hierbij verdwijnt alle techniek in de muur en kunt u met één druk op de Select-knoppen bedienen. Voor één of meerdere douche(s) en voor één tot vier douchefuncties tot en met de elektronische douchebediening RainBrain.

hansgrohe douchebediening ( van )

<
>

De actuele hansgrohe highlights zijn:

  1. Op de wand gemonteerd: ShowerTablet Select. De Select-knoppen kunnen intuïtief worden bediend – voor alle generaties. Met hun planchetten van glas (300 tot 700 millimeter breed) bieden de multifunctionele designthermostaten veel ruimte voor douchebenodigdheden. Ook bij het bad zijn deze tablets echte blikvangers.
  2. In de wand geïntegreerd: complete ShowerSelect-inbouwsets. Ook hier is één druk op de knop voldoende om douches aan en uit te zetten of van straalsoort te veranderen. Zo kunnen douche-oplossingen met maximaal vier douchefuncties eenvoudig worden gerealiseerd. Nieuwe, esthetisch hoogwaardige inbouweenheid: ShowerSelect douchebediening met glazen oppervlak.

Praktisch en energiebesparend: de hansgrohe Select-knop werkt puur mechanisch – u heeft dus geen extra stroomaansluiting nodig.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>