ShowerSelect thermostaat met handdouche

Flash Player hier downloaden

Douchekranen en douchethermostaten

Bedien zelf uw doucheplezier – handmatig of elektronisch

Betrouwbare partners in de badkamer: Hansgrohe biedt u een groot aantal douchekranen en douchethermostaten, voor montage zowel op de muur als inbouwmontage. Kies uit het veelzijdige aanbod van Hansgrohe een opbouw mengkraan of thermostaatkraan die op de wand gemonteerd wordt. Zo realiseert u een snelle renovatie van uw badkamer en kunt u het water in uw doucheruimte geheel instellen en bedienen zoals u maar wilt. Een doucheruimte waar u veilig bent voor onaangename temperatuurschommelingen en u op fraaie wijze uw badkamer technisch en optisch opwaardeert. Zodat u onder de douche kunt genieten van puur comfort en doucheplezier met een nieuw douchekraan.

Hansgrohe top-producten voor u zijn:    

Producten met de intuïtief bedienbare Select-knop:

Fotos
  • ShowerTablet Select 700
  • ShowerSelect Glass inbouwthermostaat
  • Ecostat Comfort opbouw douchethermostaat
  • ShowerSelect
  • ShowerSelect inbouwthermostaat: makkelijk te reinigen
  • ShowerSelect voor drie douchefuncties
  • ShowerSelect voor vier douchefuncties
  • ShowerSelect met Fixfit en Porter
ShowerSelect met glazen oppervlak.

Douchebediening

Hier vindt u alle soorten douchekranen en douchethermostaten van Hansgrohe – van een eenvoudige douchekraan en thermostaatkraan op de muur, elegante opbouw thermostaten met een planchet van veiligheidsglas en ruimte voor uw douchespullen tot en met de ultramoderne inbouw douchethermostaten, waarbij alle techniek in de muur verdwijnt en u met één druk op de Select-knoppen bedient. Voor één of meerdere douche(s) en voor één tot vier douchefuncties tot en met de elektronische douchecomputer RainBrain.

Hansgrohe douchebediening ( van )

<
>

De actuele Hansgrohe highlights zijn –

  1. op de wand gemonteerd: ShowerTablet Select. De Select-knoppen kunnen intuïtief worden bediend – voor alle generaties. Met hun planchetten van glas (300 en 700 millimeter breed) bieden de multifunctionele designthermostaten veel ruimte voor douchebenodigdheden. Ook bij het bad zijn deze ‘tablets’ echte blikvangers.
  2. in de wand geïntegreerd: complete ShowerSelect-inbouwsets. Ook hier is één druk op de knop voldoende om douches aan en uit te zetten of van straalsoort te veranderen. Zo kunnen douche-oplossingen met maximaal vier douchefuncties eenvoudig worden gerealiseerd. Nieuwe, esthetisch hoogwaardige inbouweenheid: ShowerSelect met glazen oppervlak.

Praktisch en energiebesparend: de Hansgrohe Select-knop werkt puur mechanisch – u heeft dus geen extra stroomaansluiting nodig.

Elektronische bediening – intuïtief te bedienen minicomputer

Uw multifunctionele bedieningscentrale onder de douche heet RainBrain. Deze wordt eveneens in de wand gemonteerd. Van daaruit wordt alles elektronisch geregeld: hoofd-, hand- en zijdouches, temperatuur, licht en muziek. Uw muziekselectie stuurt u vanaf uw mobiele telefoon via Bluetooth naar uw douche. Ideaal als u uw badkamer volledig nieuw wilt vormgeven.

Met uw vinger op het touchscreen een keuze maken en vervolgens genieten en alle zintuigen laten meedoen. Zo werkt het: RainBrain-animatie starten.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken