Badkamerplattegrond wordt gepland.

Flash Player hier downloaden

Stappen in de badkamerplanning

Renovatie van de badkamer of nieuwbouw – onze tips

Gaat het om een kleinere, gedetailleerde modernisering of heeft u behoefte aan een compleet nieuwe badkamer? Op de volgende pagina's vindt u praktische aanwijzingen. In elk geval is de dealer de juiste contactpersoon voor uw wensen. Tip: De badkamerplannings-checklist is een goede voorbereiding op het gesprek met de sanitairprofessional.

Een eerste oriëntatie krijgt u ook aan de hand van onze merken: Hansgrohe biedt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de badkamerinrichting en renovatie. Axor staat voor uitgebreide badkamercollecties die samen met de succesvolste designers ter wereld zijn ontwikkeld en u inspiratie voor een individueel badkamerontwerp in één stijl bieden.

Hansgrohe inbouwtechniek wordt gemonteerd.
Meer douchecomfort in de bestaande badkamer, betere functionaliteit bij wastafel en bad, attractief design: de behulpzame tips van Hansgrohe geven waardevol advies voor een ongecompliceerde badkamermodernisering.
Badkamerplanning met een interieurarchitect.
Nieuwbouw centraal: bijvoorbeeld in de nieuwbouwwoning of in een bestaande woning waarin u de badkamer compleet wilt vernieuwen. Hier vindt u alle informatie voor een goede voorbereiding.

De praktische ondersteuning voor uw planning:

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken
<% } //bolIsPublishMode %>